29. maj 2009

Historien om en autostol...

Sådan så autostolen ud da vi købte den brugt af Ida og Jan martin. En rigtig prinsessestol, men vi skal jo have en lille prins!

Derfor satte jeg kursen mod Struer = hjælp fra min meget sykyndige mor :)
Først blev betrækket taget af...

Vi hjalp hinanden med at tegne et mønster af så godt som vi nu kunne. Fandt hurtig en del som blev "helvedesdelen" .... den var bare umulig. Men langt om længe kunne mor sy en prøve i et lagen, for derefter at sy betrækket i det rigtige stof. Baby-indsatsen var rimelig hurtigt overstået, dog var der en del som skulle syes i hånden, og så er det jo godt at min mor har en sy-slave = mig! :) Det tog lidt tid og derfor blev vi ikke helt færdige inden jeg måtte vende kursen mod Århus igen...


I går var jeg så ude og få købt elastikken som skulle i rundt langs kanten.... Her skulle der bare mosles lidt...Og endelig... efter tålmodigheds hjælp fra espen, blod (stak en nål igennem det yderste af fingeren og neglen), sved, men heldigvis ingen tåre blev vi færdige. Er ret så stolt af det færdige resultat, men som mor sagde så er det ikke noget vi sådan lige skal gøre igen!
Nu skal vi bare have øvet os i at spænde den fast i bilen, og så håber vi at det rent faktisk bliver en lille PRINS vi får :)
Sender til sidst tanker til grønland, færøerne og MOR! :)

1 kommentar:

  1. så utrolig flinke dere er!!! det ble jo suuuuper bra :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails