4. juli 2009

2 uger!

Så er Elias blevet 2 uger... tiden er gået rigtig hurtigt synes vi. Blev bare nødt til at have sutten med på billedet. Den er han blevet rigtig glad for, især når han skal falde i søvn. Han har dog ikke helt styr på armene, så nogen gange ryger sutten fuld fart ud af munden fordi hånden får fat i den:) Gulsoten er næsten helt væk, og Elias er mere og mere vågen. Han ser opmærksomt på os, og siger også tydeligt fra nu hvis der er noget han ikke er tilfreds med :) Ellers ligger han bare og grynter som en gris eller siger små pive lyde ligesom de der legedyr til hunde.
Og sandelig i går (da mor her stod og filmede ham fordi han havde tisset sig selv i hovedet;)) så vendte han sig selv fra mave til ryg imens han lå på puslebordet! Vi var begge helt stumme... det var nok en engangsforestilling, men vi har det på video;)

Vi nyder at vi begge går hjemme. Vi har efterhånden fundet nogen ting vi synes "vi kan".
Dagene går med ture til stranden, en efterhånden fast rute i uniparken (med fodring af ænder som på billedet), hente rundstykker hos føtex-bageren til morgenmaden, ligge på tæppet i stuen og stoppe sutten tilbage i munden på Elias osv osv.... vi hygger!
Og så selvfølgelig masser af dejligt besøg. I aften kommer Jeanette og Ditte og så skal vi grille i haven, det glæder vi os til :)3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Nyd din barsel - det går så stærkt. Lige pludseligt kravler din dreng, får tænder og er ikke til at styre på tre tønder land :-)

    SvarSlet
  3. Tak for kommentarer... jo vi nyder skam også barslen og vores lille dreng i fulde drag :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails