22. juli 2011

Blå og grå...

 Så så man lige mig lave fiiiine bobler i sømandstrøjen.Er ikke blevet væk... har bare lidt ferietravlt:)

Vi kom hjem i søndags til lidt af en urskov! Hold da op hvor sker der meget på 14 dage i en have der får lov til at stå urørt. Godt at der efter søndagens regn kom nogen dage med godt vejr. Vi har klippet, luget, smidt ud og fejet til den store guldmedalje.

Vi har også haft besøg, nået en eftermiddag i djurs sommerland, en omgang kemo på skejby og så er Elias igang med endnu en blok med den berygtede dexamethason.
Jeg synes nu han klarer det ok denne gang (nemesis bliv væk!!!).
Havde forberedt mig på en uge med sofa og Elias på skødet.
Men den lille dreng synes det er ok... bare så længe han kan se mig.... se det skaber jo en del mere frihed end at være lænket til sofaen....;)

I går fik jeg færdiggjort sømandstrøjen.
Jeg var så heldig at få en opskrift af Line fra husflidsskabet. Denne lavede jeg så en del om på fordi jeg gerne ville ha raglanærmer.
Og tada.... et styks sømandscardi str 2 (1/2) år :)
Jeg var lidt spændt på hvordan jeg skulle få mønsteret til at passe til indtagningen, men det gav sig selv da jeg kom igang, og resultatet blev helt ok.Jeg har valgt helt enkle træknapper til.... synes det blev rigtig så fint:)
Jeg har tidligere forsøgt mig på sømandstrøjen, men fik bare aldrig "boblerne" rigtigt til....
Heldigt for mig at Line lagde en trin for trin vejledning ud på sin blog.
Tusind tak for hjælp med opskrift og forklaring!
Idag har det været lidt af et vejr.... det regner og er gråt.
Vi har varmet os på karrysuppe som virkede selvskrevent som middag.


I eftermiddags begyndte nyheden om de frygtelige ting der er sket i Norge at nå Danmark.
Siden da har tv'et været indstillet på norsk tv.

Terror, højreekstremister eller hvad det er.... det er helt forfærdeligt.

Vi håber kusine Kjersti som sidder i sin lejlighed i oslo og lytter til sirenerne er ok.

Desværre er der mange og meget der ikke er ok.... en grå, grå dag.....


I morgen aften tænder vi lys

11 kommentarer:

 1. Sikke dygtig du er til det strik altså!! Bliver så misundelig! Er ikke kommet videre med min lille hue, men har lige fået bikset mig en smykkebiks sammen i mellemtiden... Du kan se starten af noget større på doktorsmyk.blogspot.com.

  Mht. Oslo.. ja.. min kusine var i nabobygningen og er også okay, men er ret shockeret. Det er vildt, at sådan noget forekommer i vores fredelige lille del af verden.

  SvarSlet
 2. Det var så lidt. Den er blevet super fin med raglan ærmer. Jeg tænkte faktisk om jeg kunne nasse lidt opskrifter fra dig, eller måske høre hvor du har dem fra? Det er de to veste i rib og forskudt rib, som du har i sidebarren, samt den ribstrikkede t-shirt.! Min veninde har fået en lille dreng og da jeg kiggede mine opskrifter igennem var de meget tøsede :-) Så jeg kom til at tænke på alle de skønne ting du har lavet. Håber du kan hjælpe. Kh Line.

  SvarSlet
 3. Åh line lige præcist du må nasse alt det du vil:) du skal bare klikke på billederne ude i sidebarren, så kommer du til opskriften... Vupti og så har du maaaaange timers arbejde foran dig...god fornøjelse:)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare blevet fin! Jeg skal også i gang med en sømandssweater til en venindes søn, og den skal også være blå. Hvilket garn har du brugt?

  SvarSlet
 5. Tusind tak. Jeg har brugt " karisma" fra drops. Jeg strikker ret stramt så jeg måtte op i en pind 5 for at få fastheden til at passe.... På pind 5 er sådan en sweater jo hurtigt strikket :) Elias's trøje her er petroleumsblå.... Men ih hvor kunne den også være fin i den klassiske helt mørke, mørke blå.

  Rigtig god fornøjelse.... Her i århus er der strikkevejr:)

  SvarSlet
 6. Ja, det er også den farve garn jeg er på jagt efter, så det bliver en helt klassisk trøje, men jeg synes godt nok, at det er svært af finde en god blå farve! Men Karisma kan man faktisk få i blå, så det kunne være, jeg skulle få fat i Lines opskrift;)
  Her i Kbh. ser det også temmelig gråt ud!

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare lækker!

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet pæn. Jeg har også fået opskriften, og skal i gang, når jeg har færdiggjort mit hæklearbejde.

  SvarSlet
 9. Hvor er det en SKØN sweater.. Det må altså bare blive et projekt for mig også - inden kulden kommer! Håber behandlingen fortsat viser sig fra sin bedste side og nemesis er blevet væk.

  SvarSlet
 10. Så fin den ble, du er så dyktig! Jeg er ok, men det er jo en forferdelig tragedie som har uspilt seg her. En merkelig og spesiell stemning i oslo i dag, var ved domkirken og la ned blomster da kongefamilien kom, det var ladet og sterke øyeblikk, men man kunne også kjenne varmen og samholdet i byen.
  Forresten er en liten gilsen fra Praha på vei til lille godklumpen :-)

  SvarSlet
 11. He he he he, jeg føler mig lidt spadet. Havde slet ikke tænkt at billederne var links til opskrifter. Men jeg glæder mig til at komme igang :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails