29. oktober 2011

Heldig?

Nye fine stjerner i ørene

Nogen vil måske mene at jeg ikke kan kalde mig heldig. Ofte siger folk at mit liv er urimeligt....
Men altså nogen gange så er jeg heldig.
Som da jeg vandt nye fiiiiine ørestikkere hos hende her.

Og så sendte hun endda en firkløver med i pakken. Den hænger nu på skabet lige ved siden af Elias's seng.
Så kan han også blive heldig....
Nogen gange kan jeg da godt synes at det hele er urimeligt og vi er langt fra heldige.
Men alt det hårde og svære er jo det hele værd alligevel...og så har jeg en lille dreng der stadig synes det er hyggeligt at kysse mor!

Jeg føler mig meget heldig!

4 kommentarer:

 1. Du ER heldig! :o) Tænk at have sådan en dejlig kysse-søn :o) Wauu, øreringene er smukke og firekløveret skal nok bringe held i lillemandens liv. Han er jo også heldig, han har sådan en god mor :o)
  Kender godt den der med, at folk siger til én, man altid er uheldig,og jeg bliver altid lidt forbavset, og tænker det kunne være meget værre! En god ven, der også er læge, siger altid jeg er hendes mest uheldige heldige patient, for det ender gerne godt!
  God weekend til jer alle 3.
  Kh Berit

  SvarSlet
 2. Hvor er DU fantastisk!! Og sikke heldig du er!!

  SvarSlet
 3. Hei Kathrine! Det er lenge siden jeg har vært inne hos deg, og ble så lei meg da jeg leste at sønnen din er kreftsyk. Og du er virkelig heldig som har en så skjønn og sterk gutt som elsker å kysse mammaen sin:) Mange varme tanker til deg og din familie!

  SvarSlet
 4. Kathrine, jeg har lige slugt mere end halvdelen af din blog. Du har sikkert fået 100000000 kommentarer som min her, men shit, du må være en MEGET stærk kvinde, tænk alt du har at slås med, og så deler du det, hvor er det vildt. Jeg har selv en søn og får selvfølgelig straks en stor klump i halsen ved at læse om lille Elias´lille liv, han er lavet af et helt særligt materiale, så lille, så sårbar og så sej... Jeg vil sende al min overskuds energi til ham og dig. Jeg håber at der er nogle der forkæler dig lidt engang imellem med en kage og chokolade.

  Hurra for livet og vores børn

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails