26. marts 2012

Stolt


Allerførst vil jeg gerne sige tak for alle de hilsner vi har fået her på bloggen og på fb i forbindelse med baby-nyheden.
Det er meget rørende at så mange tænker på os og glædes på vores vegne.


 Må jeg godt hive det af nu mor?


En lille billedserie fra den anden dag Elias var i bad. Elias er med i et plaster-projekt, som skal vise om det bliver et pænere ar vha creme med antibiotika med/uden steroid og så silikone plaster. Plasteret skal han bruge i 3 måneder efter operationen, med skift hver 2. dag. tada!


Som med så meget andet så klarer han det bare så fint. Han tager selv plasteret af når han er i bad (og også nogen gange når han er udenfor synsvidde;) lidt hyppigere end hver 2. dag så;))
Og når han så skal ha et nyt plaster på løfter han pænt hagen så man kan komme til. Vil du med hjem og se mit sørøver-ar?


Der er så mange andre ting han har "lært". At stetoskopere Elias er intet problem, han hiver selv op i trøjen når han ser stetoskopet. Når han får lavet ekko af hjertet ligger han alene på briksen og kigger op på skærmen... og trykker gerne selv på knapperne hvis han får lov.
Da han havde sonde vidste han godt at medicinen skulle ind ved den lille blå tut, og fandt den gerne frem til os når han så vi kom med sprøjterne.
Nu får han sin daglige kemo i tabletter opløst i sprøjter som han selv tager ind i munden og trykker stemplet i bund! Ja faktisk vil han så gerne ha sin medicin at han næsten ikke kan vente på at tabletterne bliver opløst hvis først han har fået øje på sprøjten.
Han ved at man skal sidde stille mens man får taget temperatur, og løfter pænt armen så termometeret kan komme ind i armhulen.
Han sover alle steder bare han har sin nusseklud og spilledyr med sig. Om det så er på det ene eller andet sygehus og på den ene eller anden stue.
osv osv

Jeg er simpelthen så stolt af den dreng!


Wrauuuuuuu!


Men men, tro nu ikke vi ikke er udfordret...
Sproget halter efter og her i en alder af snart 3 er det vist stadig et mor øre der skal til for at forstå bare lidt.
Maden er et kapitel for sig selv og vi kæmper med en dreng der ikke længere er på ønskekost, men jo stadig er syg og ofte med feber en 2-3 dage ud af ugens 7.
Fysisk er han heller ikke helt med og ingen ved hvor mange føleforstyrrelser han har som følge efter kemoen.

Allerede nu er der bevilget minimum 3 ekstra måneder i vuggestuen fordi Elias på ingen måde er klar til børnehaven når han bliver 3.

Plus at han jo er en dreng i den (vid)underlige trodsalder;)


Man altså uanset hvad, så er jeg stolt!


9 kommentarer:

 1. Sikke en skøn dreng du har! Han er da drøn charmerende! Og tillykke med baby! Det har jeg slet ikke fået læst! Stort tillykke, med dine to små velsignelser...jeg har selv tre ;)

  kh

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå at du er stolt!
  Og stort tillykke med den kommende lillesøster eller -bror, det bliver spænende.

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej.

  Jeg er simpelthen også bare så stolt. Ikke kun af Elias, men af jer alle 3. I klarer det hele så flot og ih hvor jeg glæder mig til at I bliver 4.

  Knus fra Mormor.

  SvarSlet
 4. Du har al mulig grund til at være stolt af jeres dejlige Elias. De par småting der halter lidt bagefter, de skal såmænd nok komme. Trodsalderen er så vidunderlig......irriterende ;-))

  SvarSlet
 5. Jeg tager virkelig hatten af for jer og jeres lille fighter Elias. Han er virkelig et livsstykke. Du har al ret til at være stolt af ham for det er altså ikke sjove ting han skal og har været igenne. Min bror havde knoglecancer som barn og har selv stået på sidelinien og oplevet de prøvelser han har været igennem og set mine forældre kæmpe for at holde sammen på vores familie.
  Det er dejligt at følge jeres lille familie i medgang og i modgang.
  Mange hilsner
  Lene
  www.meiknielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Det kan du også med rette være! Han er verdens sejeste lille dreng! :)

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt forstå at du er stolt....han er også mega skøn at se på :-)
  Og tillykke med at han skal være storebror :-)

  SvarSlet
 8. Hej Kathrine.
  Jeg fandt tilfældigvis din blog for en måneds tid siden, og har siden fulgt godt med. Jeg har set jer nogle gange på A4, da min lillebror Nicolai også har været indlagt der, så det er godt at se hvordan det går med jer. Og det er dejligt at se at Elias er så stærk. Jeg har forresten nogle billeder jeg tog fra fastelavn sidste år, og Elias er på nogle få af dem. Hvis du er interesseret i at se dem, skal du endelig bare sige til. (:
  Og så selvfølgelig et tillykke herfra med den kommende søster eller bror. (:
  Mange hilsner fra Michèle.

  SvarSlet
 9. Han lyder aldeles vidunderlig. Ham kan du vist rolig være stolt af :)

  Kh

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails