31. marts 2009

Scanning


23.11.2008
Vi fik foretaget en meget tidlig scanning da jeg havde et lille "uheld" på en vagt.
Vi var meget oprevet og nervøse da vi kørte ud til skejby, men blev meget glade da den lille "klump" tonede frem på skærmen. Espen blev dog endnu mere nervøs et lille øjeblik da lægen skulle tjekke at der "kun" var en... Men der var "kun" en, vores første billede af væsenet der vokser inde i mig.12.12.2008
Så blev det tid til nakkefoldsscanning. Vi havde glædet os meget til at se ind til den lille bønne igen. Billedet tonede frem på skærmen, og espen spurgte om bønnen ville blive født med hjelm? ;) Vi fik en meget fin lille risiko for downs og andre trisomier. Terminen blev skudt til 27.06.2009.


04.02.2009
Så fik vi mulighed for at se bønnen igen. Denne gang til md-scanning. Der blev brugt en del tid på at scanne alle organerne og måle længde på arme, ben osv. De kunne se en forstørrelse af det ene nyrebækken, så bagefter var vi inde og snakke med en læge og fik tid til en ny scanning i begyndelsen af maj. Inde ved lægen blev det desuden fastlagt at fødslen bliver et planlagt kejsersnit, højest sandsynligt d. 22.06.2009.
Og jo forresten, så nåede vi da også lige at se kønnet... det er en lille dreng som bokser rundt inde i min mave. Scanningssygeplejersken viste os den lille skovsnegl (espen var ikke helt tilfreds med det udtryk!) og der var vist ingen tvivl... en lille dreng!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails