24. juni 2009

ELIAS

Endelig kom han... den lille og helt aldeles perfekte elias. Han har allerede lagt linien... han bestemmer selv, også sin egen fødselsdag! Lørdag d. 20 juni gik vandet med et plop. Far espen sprang ud af sengen, fik pakket tasken og afsted til fødegangen det gik. Der var lidt ventetid, men kl 11.25 lød det første lille skrig og Elias kom til verden : 50 cm og 3180 gram. Og vidunderlig fin.

Sådan ser man ud når man er MEGET glad og måske mindst ligeså meget lettet :) Det hele gik så hurtigt da kejsersnittet jo endte som subakut, men følte os hele tiden i trygge hænder og det var en helt fantastisk oplevelse.


Og faren var da mindst ligeså glad (og måske ligeså lettet?;))


Efter 2 dage på sygehuset var vi bare så klar til at komme hjem. Så efter at Elias og mor havde fået diverse stik vendte vi snuden hjemad...Elias godkendte autostolen med det samme og syntes bilturen var helt super :)Vel hjemme blev hængevuggen taget i brug med det samme, også denne blev godkendt :)
De første dage hjemme er gået med masser af dejligt besøg, vågne timer om natten, en mor der falder i søvn oven i elias der dier, men mest af alt hygge med den fineste lille søn nogen kunne drømme om.
Vender stærkt tilbage med maaaaange flere billeder og historier, men nu tror jeg at jeg skal gøre drengene kunsten efter og indhente lidt søvn:)

1 kommentar:

 1. Nåeh hvor er han fin og sød og lækker, han ligner en rigtig vidunderbaby.

  Jeg sidder med Gry på skødet, hun har snakket højlydt med billederne af Elias, og hun fik, i morens lille uopmærksomme øjeblik skrevet dette til ham:
  ½½½½½½½½½½½½½N B Az hb bbcx
  Ja det er da babysprog, der er til at forstå, eller hvad...

  Nyd de næste uger rigtig meget, vi glæder os så meget til at komme og besøge lille Elias når der er faldet ro på det hele og moren har overskud til det :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails