1. oktober 2009

Vaccination og besøg i struer

Så blev det tid for den første vaccination. Vi havde bestilt tid så espen også kunne være med og det syntes vi alle var dejligt. Elias sad hos espen da han blev stukket, og begyndte da også at skrige, men faldt rimelig hurtigt til ro... så var det dejligt med en lang tur i barnevognen.
Om natten syntes jeg han blev lidt varm, så der blev skiftet til kortærmet body og strømper.

2 små plastre på de små fede lår. Synes nu han klarede det rigtig flot.


I week-enden gik turen til struer. Om fredagen skulle vi mødes med præsten og snakke barnedåben igennem. Han var rigtig hyggelig og nu glæder vi os endnu mere til selve dagen. Vi fik bestemt os for det endelige navn på vej i bilen.... og i må vente lidt i spænding, for det bliver en overraskelse for nogen...
Bagefter rykkede vi ind hos mormor vibs, og der er der spabad.... uhm dejligt :)


Lidt spændende når der kom bobler... men helt okay :)Om søndagen skulle mormor vibs og bedste nis's fødselsdage så fejres. Vi skulle spille adventure golf og bagefter grille i sejlklubben i ringkøbing.

Udover golf var der også en bane hvor man skulle trille en bold der trillede skævt.
Vi brugte uden problemer 4 timer derude... kunne sagtens ha brugt længere tid, så det er absolut et anbefalelsesværdigt udflugtsmål.

http://www.adventure-golf.dk/index.html
Barnevognen var dog ikke et hit hos Elias, så det var godt vi havde bæreselen med. Vi skiftedes til at bære ham på maven. Faktisk spillede jeg bedst da jeg havde ham hængende... hmmm. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails