30. oktober 2009

Barnedåb

Elias blev døbt d. 25/10- 09 i venø kirke ved struer. Det var en rigtig flot efterårssøndag med både sol, regn og smukke farver på træerne. Her er de stolte forældre udenfor kirken.

Elias med forældre og fadderne: Flemming, Dag og Erik.
Og begge hold bedsteforældre...

Festen blev holdt hjemme i mormors hus. Om lørdagen havde vi tømt hele stuen for møbler og sat et vinkelbord op hvor der lige nøjagtig var plads til alle 23. Der var pyntet op med blomster, lys og flag (både norske og danske :)) Maden bestod af forret, buffet og stort kagebord uhm...
Efter Elias havde fået sin første søvn i dåbskjolen fik han lov til at tage den af. Det er min og min brors gamle dåbskjole (som engang var min mors brudekjole).... den blev så fin med det turkisblå bånd i.

Mormor havde fået broderet navnene i kjolen.... det er så fint!


Da Elias vågnede igen gik han på tur fra arm til arm.... dejligt med mange at lege med:) Her er det farmor og farfar der er med på sjov...
Der rettes på festtøjet...Og festen afsluttes med ballet i haven ;)
Til alle jer der var med: tusind tak fordi i kom og var med til at gøre dagen lige som vi havde ønsket os. Det var en rigtig, rigtig dejlig dag som vi vil glæde os over længe.
Og tak for alle de flotte gaver vi fik (og ja, til jer der ikke har hørt det så fik elias sine første slalomski... så er det bare at komme igang med træningen!)

1 kommentar:

 1. Hei,

  første gang jeg er innom
  bloggen din,
  den er så fiiiin ... !

  nydelig stemningsbilder
  fra dåp,
  gratuerer med vel overstått,
  herlige bilder
  med pyntede gjester & dåpsbarn
  flotte bunder,
  ble skikkelig i stemning her ...!

  kommer gjerne tilbake ...!

  ha en fin søndag!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails