24. september 2010

Futter til Julia

Hurra, i dag har Elias haft en dejlig, feberfri, dag i vuggestuen. Det var bare så skønt at hente og se ham lege og være glad derhenne. Alt for lang tid siden det sidst er sket. Så nu krydser vi bare fingre for at helbredet holder....

I dag fik jeg også endelig afleveret tøflerne til julia som vandt min give away...
Jeg fik lov til at bestemme farven, så de blev grå, med en petroliumsblå kant og klar lyseblå knap. Så nu kan julia hygge sig hele vinteren :) (klik her for at se tøflerne hos julia)

6 kommentarer:

 1. Åååååh de er bare så fine!! Overvejer du at lave på bestilling??

  SvarSlet
 2. Vi har herhjemme god held med at tage udtræk af solhat, når næserne begynder at løbe. Det plejer at kunne tage det værste. Måske det var noget for jer ? Man skal bare lige ha fat i den rigtige, da nogen af dem er for stærke til børn.

  SvarSlet
 3. Jeg er simpelthen så glad for dem, Kathrine. De har ikke været af mine fødder, siden jeg kom hjem fra eftermiddagens gåtur. De var bare lige hvad jeg manglede, da det ene par uldne sokker jeg ejer, er blevet så slaskede, at de hele tiden falder af. Så hurra for disse smukke futter. Endnu engang tusind tak :) Men hey, hvordan er det nu. Er de hæklede eller strikkede? Jeg er jo en total novice på det område, så kan ikke lige lure det...

  SvarSlet
 4. @Julia: hehe, de er hæklede... men kan godt forstå du er i tvivl. Der gik også noget tid før jeg kunne se forskel på det ene og det andet. Så dejligt at høre at de har fundet sig godt til rette på dine fødder:)

  @ Line: Tak for tippet, det tror jeg skisme jeg skal prøve. Køber man det bare i en helsekost, eller har de det i matas?

  @ Helle: Hvis du gerne vil ha' et par kan jeg lave et på bestilling for 150 pp.:)

  Rigtig god week-end til alle:)

  SvarSlet
 5. så hyggelig blogg du har,gleder meg til å følge med den:)og for en fiiiiin gutt du har:)

  SvarSlet
 6. Ih ja tak, Kathrine - det vil jeg meget gerne!! :o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails