3. september 2010

Troeje med raglanaermer

Denne trøje blev førdig for et godt stykke tid siden. Har manglet knapperne til den, men de blev fundet i stof og stil, så her kommer der billeder som lovet.

Jeg ved ikke om jeg strikker raglan indtagningerne forkert, men den ligger sig ligesom en lille pølse uden på trøjen. Ikke at jeg synes det gør noget lige her, men skal det se sådan ud?

Trøjen er strikket i strømpegarn købt hos www.123knit.com som selv skifter farve uregelmæssigt. Espens tante synes det er verdens grimmeste garn, men jeg synes at trøjen er blevet rigtig fin og helt perfekt til en lille frisk gut i str 2 som trøjen er strikket til.Skrå knappeåbning på den ene skulder. Vurdere først mørkeblå knapper, men endte alligevel med de lyseblå.
Alt i alt blev jeg rigtig tilfreds med mine første raglan-indtagninger... bliver helt sikkert flere.
Nu er det week-end, men elias er syg (hoste, snot og feber... den hellige treenighed!) og stadig ekstremt mor-trængende, så det bliver nok ikke så meget slappe-af-tid. I nat "sov" jeg med elias i voksen-sengen og espen sov på sofaen så han kunne gå på arbejde i dag, hvorimod jeg måtte droppe forelæsningerne i skejby..... Kan kun sige at vi ikke er skabt til sådanne nætter nogen af os. Alle 3 har været helt smadret idag, så nu prøver vi igen med vores sædvanlige model.... Elias ligger allerede og bobler i sin egen seng... og vi krydser fingre for at han bliver der:)
Rigtig god week-end

3 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk! Og jeg kan ikke strikke raglan ærmer, så jeg ser bestemt intet forkert i noget af det! Smukke farver, men jeg er også stor fan af alle de blå nuancer!

  Håber I fik sengen for jer selv :)

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Fin fin bluse.
  Jeg er også lidt blank på andet end retstrik, så i mine øjne ser den fantastisk ud.
  Mette

  SvarSlet
 3. Tusind tak.

  Jamen som sagt så er jeg da også helt tilfreds med den uanset om den er "rigtig" eller ej


  Og mht at ha sengen for os selv så havde vi det... helt til kl. 8!!! (luksus når den plejer at blive invaderet af lille E mellem 5 og 6!)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails