21. januar 2011

Kan man faa for mange sko?

Så er vi endelg hjemme igen. Eksaminerne på 11. Sem blev vel overstået og jeg er nu igang med min sidste fri-week-end inden 12. Sem begynder. Det meste af ferien er blevet brugt på indlæggelse i skejby så vi har overhovedet ikke nået det vi gerne ville...

Elias er begyndt på sin anden runde med dexamethason ( et binyrebarkhormon der krydser blod/hjerne barrieren og derfor giver en del psykiske bivirkninger). Han bliver helt vildt mor syg, og mange dage går med at sidde med ham i sofaen. Meget hyggeligt, men kedeligt i længden.

Derfor undede jeg mig en tur ud... Tog til sko lagersalg hos bykier.dk sammen med en mødregruppe veninde.


Disse støvler fra bisgaard er købt på januar udsalg i magasin til halv pris:)
De er så fine, men uden foer så de er til forår/efterårs brug. Kan godt li at sålen går op over skosnuderne, så holder de lidt bedre til scooterkørsel ;)

Skoene til elias fra bykier. Øverst super bløde lammeskindsfutter, i midten brune sandaler i økologisk skind og nederst grå sommersko med lime/ gult inderside. Ialt 250 kr. Så kan man da ikke få for mange sko vel?

- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. NEJ man kan aldrig få for mange sko, men med det udvalg du kan byde på her, så har jeg da lige en undskyldning for at købe et par eller to mere:-)
  Og sikke en billig pris.

  Louise

  SvarSlet
 2. Man kan ALDRIG få for mange sko! Og da slet ike når de er så vildt billige.
  Allesammen er super fede synes jeg. Gid det var mig der havde shoppet sko;o)

  SvarSlet
 3. Sikke lækre sko! Og nej, man kan aldrig få for mange :)

  SvarSlet
 4. Ja jeg synes altså også at jeg virkelig har gjort mig ngen kup. Nu er det bare spændende om elias kan passe dem. Det er jo lidt af et sats når barnet ikke må komme med og prøve... Og når man køber sommersko om vinteren og ikke ved om barnet kommer til at vokse pga kemo.... Men men... Til den pris går det ikke helt galt ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails