7. januar 2011

Strikket haab og mod!Vi er stressede og egentlig har jeg slet ikke tid til at blogge. Espen er syg og jeg har eksamensmarathon. Heldigvis er Elias ikke indlagt, men alligevel helt anderledes end han plejer at være fordi han er begyndt på noget nyt medicin.

I går havde vi besøg af min mor (så jeg med god samvittighed kunne bruge eftermiddagen på at lære at tage imod børn i underkropsstilling, hvad man gør når skulderen sidder fast ved fødslen, bruge en tang til at forløse med, anlægge en spiral osv... i siger bare til;)).

Hun havde strikket disse fine vanter. På over siden står der "hope" på den ene og "courage" på den anden.
På undersiden står der Elias på begge vanter. De er strikket så de ligner norske "selbuvotter" med kræftsløjfen i et fint mønster. Blev helt rørt og glad. Synes det er så fin en tanke, en måde at vise at man hepper!
Jeg bestilte selvfølgelig straks et par til mig selv. Mod og håb

Jeg har prøvet at google opskriften, men kan ikke finde den. Nogen der kender til opskriften? Eller måske min mor har et link?

Jeg vil hermed opfordre alle der kender en kær der lider af kræft til at strikke mod og håb vanterne. Enten til at gi, eller til at ha' på hænderne selv til at minde om...Nu forsvinder de små fine øjenvipper. De falder af en for en. Nu er der kun 4-5 tilbage på hvert øjenlåg:(

Vender tilbage når gyn/obs eksamen er overstået og jeg får et lille pusterum inden finalen på 12. sem begynder.
Rigtig god week-end

7 kommentarer:

 1. Hold op et par fantastiske vanter, på alle måder. Jeg er helt rørt og ønsker jer ALT det bedste for jeres lille søn!!!!!!!
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Kathrine.

  Du skal nok få dine vanter. Det fortjener du om nogen, og jeg har et link :
  http://web.me.com/nancysknits/Nancys_Knits/Pink_Ribbon_Mitten.html

  Ha' en god weekend og pøj-pøj på mandag. Knus Mormor.

  SvarSlet
 3. Fantastiske handsker!! Og ja, jeg bliver også helt rørt.. Håber den lille mus snart får det bedre trods den nye medicin med bivirkninger. Lykke til med eksamen - du har i sandhed hænderne fulde. Glæder mig til at høre godt nyt fra jer igen.
  Kh Berit

  SvarSlet
 4. Sikke fine handsker! Faldt tilfældigvis over din blok for nogle dage siden og blev meget rørt af jeres historie om lille Elias. Jeg krydser fingrer for, at han bliver rask hurtigst muligt....sådan en lille fyr burde slet ikke udsættes for den slags, livet er ikke altid retfærdigt. Håber virkelig på det bedste for ham.
  De bedste hilsner
  Tanja
  Ps. Jeg er vild med billedet fra november måned i nytårsindlægget, hvor han kigger på hospitalsklovnen, der er bare noget helt specielt over det billede. Han er rigtig kær jeres lille gut.

  SvarSlet
 5. Fantastiske vanter :-)
  Rigtig meget held og lykke med det hele!!

  SvarSlet
 6. Sikke flotte handeler! Og Gud hvor du og Elias rører mig. Sidder lige og ammer mens tårerne render. Hvor er det da bare uretfærdigt - krydser fingre for jer!

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres kommentarer. De varmer <3

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails