3. september 2013

StrikkeklubbenSom nogen husker så efterlyste jeg for ca et år siden nogen der ville være med til at strikke i Århus.
Der var rigtig mange der skrev tilbage, lidt færre der mødte op og efterhånden blev vi en fin lille gruppe på 5-6 strikkere.
Jeg er simpelthen så glad for "min" strikkeklub.
Vi inspirerer hinanden, hepper på kedelige glatstrik stykker, pusher garn til hinanden og efterhånden kender vi hinanden rigtig godt da det ikke er småting der kan vendes når strikkepindende først er i gang. Og stadig finder vi teknikker og metoder som vi gør på forskellige måder og udveksler erfaringer.

Åh hvor jeg kommer til at savne de skønne strikke-piger!

Tænkte jeg bare måtte vise lidt billeder af hvad vi strikker lige nu...

Jeg er gået igang med en marius-trøje. Espen har ønsket sig en længe. Garnet blev købt da drops havde tilbud på uldgarn og nu hvor vi flytter til Norge virker det oplagt at få den strikket så han kan retunere til hjemlandet som en "rigtig" nordmand.

Der bliver strikket lækkert gråt med små snoninger på Lene's pinde.
Theresa har trevlet op (igen, igen haha;)) og er nu begyndt på en Bella...Marie strikker på babytæppe til lillebror i maven...


Kristina var også med og gjorde det sidste færdigt til den lille pige i maven, som måske allerede er ude i virkeligheden? 


Kære strikkeklub, jeg er glad for at vi har et helt efterår sammen endnu :)

14 kommentarer:

 1. Strikkeklubb høres SÅ fint ut! Synd du ikke flytter til Trondheim, for da kunne vi ha laget en her.... Jeg har tenkt på å ta initiativ til noe liknende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vet jo ikke helt endda hvor vi kommer til at bo. Bliver det i nærheten av trondheim skal vi helt sikkert strikke :)

   Men ellers må du jo som jeg lage et blogg innlegg og etterlyse.... En veldig fin måte å bli kjennt med flotte folk :)
   Å sååå koselig med strikkeklub.

   Slet
 2. Hvor hyggeligt med sådan en klub. Jeg overvejer at starte en kreaklub op, men næsten alle interesserede har babyer, og så er det svært at komme i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det kan være svært så... især hvis baby ammes. I vores strikkeklub har vi næsten alle babyer og fik ret hurtigt prioriteret at den ene aften hver anden uge måtte baby få en flaske (hvis ikke de naturligt tog et godt sovestræk tidlig aften). Du må prøve at prikke til baby mødrene... tror det er vigtigt at prioritere tid til sig selv og noget man kan slappe af med... måske især når man har en baby.

   Håber det lykkedes dig/jer at få startet noget op.

   kh

   Slet
 3. Hvor skønt med sådan en klub.... Gid der var mulighed, ja og grundlag for dette, her i mørke vestjylland!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke der sidder nogen der kunne tænke sig at være med? Du må ud og efterlyse... på bloggen, i supermarkedet, på biblioteket. Håber du finder nogen at strikke med i mørket ;)

   kh

   Slet
 4. Det er ikke fair med sådan et indlæg, den gravide her sidder jo næsten med tårer i øjnene. Jeg synes du skal komme en tur til DK hveranden uge så du stadig kan komme med! Snøft, du når jo ikke engang at hilse på lillebror inden du er af sted mod Norge.
  Jeg er så glad for du tog initiativet, og for at jeg meldte mig. Der må blive masse af strik de næste måneder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld marie ;)
   Hver anden uge går nok ikke, men jeg vil helt sikkert komme til århus en gang imellem. Også for at hilse på lillebror :)

   Og ja vi har så meget vi skal nå... det bliver nogle gode efterårsmåneder :)

   (og så fortrænger vi stadig lidt at jeg flytter....)

   glæder mig til vi ses igen.

   kh

   Slet
 5. Det gør ondt i mit hjerte, når jeg læser om "vores" strikkeklub, som jeg slet ikke er en del af længere. Hvis jeg nogensinde får tid igen, vil jeg gerne være guest-star en aften. Kender sikkert et par stykker eller to.... (Lader lige som om, at du aldrig flytter!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh det kan jeg godt forstå Katrine. Savner dig også i "klubben". Hvis du er i århus så skriv endelig så finder vi ud af noget...hvad enten det bliver som guest star eller lille intim strikkeklub med bare os to:)

   kh

   Slet
 6. Dejligt med en strikkeklub, hvor man kan nørde sammen. Selvom jeg strikker meget, er det aldrig blevet til en sådan. Til gengæld er jeg med i en læseklub, og det bliver også prioriteret. 2/3 af vores tid sammen, går med at snakke om alt muligt andet end bøger. :-)

  SvarSlet
 7. Jeg nyder vores strikkeklub, ja jeg gør. Og jeg er så glad for at jeg, i søvndrukken tilstand, tog mod til mig og meldte mig på banen. Nu gruer jeg bare for november, for kan den mon bestå uden vores primus motor? det håber jeg, ja jeg gør. Men hvor er det altså noget fis at du sådan drager til norges land:(

  SvarSlet
 8. Ej, altså sikke et vemodigt indlæg... Der er ikke noget hyggeligere end strikkeklubber. Hvis I har plads til én mere, så vil jeg meget gerne melde mig på banen. Har for nyligt efterlyst en århus-gruppe, og den her lyder hyggelig. Tænk over om I har plads til mig. Kh Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer sådan til at savne dem. Jeg så godt at du efterlyste en strikkeklub og denne kunne være et rigtig godt bud:) jeg hører med dem og skriver til dig.

   Kh

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails