23. september 2009

Bryllup og besøg i norge

Denne week-end har vi været i Norge. De fantastiske onkler Erik og Dag skulle gifte sig og vi havde glædet os lige siden jul hvor vi fik den glædelige nyhed af vide. Selve vielsen foregik ude på stangholmen, en lille ø som er sidste stop inden skagerak når man sejler ud fra Risør. Alle gæsterne blev sejlet derud og det var et pragtfuldt vejr. Vi blev stilt op i en halvcirkel, og da koret begyndte at synge kom Erik og Dag ned fra fyret og blev herefter viet på fjellet med alle gæsterne, himlen og havet om tilskuere.... utroligt fint. Her ses den nydelige blomsterpige og ringbærer pernille imens brudeparet får lykønskninger...

Koret som sang til vielsen.


Det fantastiske brudepar!
Vi blev i norge i nogle dage så vi havde mange hyggelige dage med masser af besøg. Blandt andet af herlige leah sofie (og hendes forældre;)). Hun er blevet så stor og er begyndt i børnehave. Her går det vist lidt vildt for sig, for der var kommet skrubsår på næsen. Hun syntes Elias var vokset meget, men var måske lidt skuffet over at han stadig ikke kan løbe sammen med hende ;)
Verden er bare så spændende når man ser den fra onkel dags skulder:)
Elias og Dag leger dagen efter brylluppet. Elias havde sin pyjamas på hele dagen... det var vel søndag! :)


Onkel Erik og Elias.


Familien i stuen på krantoppen. Næste gang vi ses bliver til barnedåben.... så det er jo godt at fadderne fik øvet sig på at bære Elias ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails