3. september 2009

Søde Gowry

Så har hun været forbi igen... den søde gowry. Denne gang for at hjælpe os med at få taget billeder til de invitationer vi skal ha lavet til Elias's barnedåb. Han var faktisk rigtig sur hele dagen, men det lykkedes da at fange nogle gode øjeblik.
Ellers så går dagene så hurtigt at vi næsten ikke kan følge med. Vi går i mødregruppe hver mandag, så er der diverse besøg hos lægen og besøg af sunhedsplejersken (hun var her i dag, elias vejer nu 5.4 kilo!!! han vokser godt!), diverse indkøb der skal gøres og så masser af dejlige venner der elsker at besøge og have besøg af guldklumpen.
I dag har vi besøgt kit og poul. Det blev til lækker eftermiddagskaffe, en laaaang gåtur ned i byen for at mærke lidt fest-uge stemning og til sidst dejlig pizza taget med hjem fra gåturen. Elias opførte sig eksemplarisk og ligger nu sin seng og sover (rigtig god reklame for babyer:)). Sådan nogle dage vil vi gerne have mange mange flere af... tak:)

1 kommentar:

  1. Sikke nogle fine billeder - hvor bliver han stor. Er vist kommet til at lægge samme kommentar på Gowrys blog da jeg var inde på linket og se billederne, hehe, men det kan hun nok leve med. Det ER jo også nogle fine billeder - og han BLIVER jo også stor :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails