10. marts 2010

Bevis!

2 små, fine tænder
Her kommer så beviset.... endelig lykkedes det os at få taget et billede hvor Elias's to små tænder er synlige:) De er simpelthen så små og søde. Idag da vi var i netto kom der en dame hen til elias i vognen, aede ham på kinden og fortalte ham hvor søde hans tænder er.... nemlig! :)


Picnik kan ikke æ,ø,å så derfor får i den på engelsk;)

Et andet bevis kommer her. I week-enden (da den værste sygdom var drevet forbi) fik jeg syet de sidste gardiner til elias's værelse. Endelig! Synes at sådan noget er ret så kedeligt... egentlig kan jeg godt li at sy, men gardiner bliver mere at pligt-sy. Så det var dejligt da de var færdige, og jeg synes da også at det pyntede gevaldigt at få dem op i stedet for det gamle opklippede fleecetæppe som udgjorde det for gardiner før! (det var bare en midlertidig løsning, som så alligevel hang der i et par måneder....hehe)

Altandørerne har også fået nye gardiner. De gamle var godt nok helt fine og hvide, men de var også meget tynde og lod det meste lys komme igennem. Derfor måtte vi også sy nye hertil så elias kan ha det helt mørkt når han sover.... for heldigvis bliver dagene jo bare længere og længere og lysere og lysere:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails