29. marts 2010

Nyt navn

Synes bloggen trængte til et nyt navn. Nu er vi jo ikke længere på vej fra 2 til 3, men er blevet 3 for snart (!) et år siden.
Jeg har længe gået og tænkt på et navn..... det er jo vigtigt altså!
Men har ikke kommet på noget jeg sådan rigtig synes der passede. Skulle det være noget med Elias, noget med strik og andre krea ting, vores relation til norge osv.
Til sidst var jeg ved at gi' op, syntes ikke at jeg fandt det helt rigtige....
Og så kom det til mig.... de små ting.... for det er jo dem der tæller...
Så kan alt det andet være lige meget...
Og apropo, så vil jeg nå at være sammen med Elias 10 minutters tid inden jeg ræser afsted igen til næste punkt på en dagsorden der har budt på klinik på det ene sygehus, blodprøvetagning på det næste sygehus, pakning og forude venter et møde og endnu flere pakkerier.
Påskeferien begynder i morgen :)
EDIT: ER DER NOGEN DER VED HVORDAN JEG ÆNDRER NAVNET SÅ DET ER DET NYE NAVN DER VISES HOS ANDRE DER HAR MIN BLOG I DERES BLOGLISTE?

6 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye navn :-) Jeg ved ikke hvordan du gør så det er det rigtige navn, der står på vores andres blogs. Måske man er nødt til at slette dig og tilføje dig igen?

  SvarSlet
 2. måske ja.... vil du prøve..... ej altså, det er jo ikke gennemført hvis ikke det står overalt:)

  Håber i har det godt, hvor er det bare nogen fine sko gry har fået, kan ikke få sagt det nok:)

  God påske

  SvarSlet
 3. Har prøvet at slette din blog og tilføje den igen - men den hedder stadig det gamle navn.. Til gengæld kan man omdøbe navnet, så det har jeg gjort i stedet. Meeeen - det er da usmart at det ikke sker automatisk, men nu står det i hvert fald rigtigt på min blog :-)

  SvarSlet
 4. Gå ind på din blog, vælg det der redigeringssymbol der er nederst ved din blogliste. Så kommer der en liste op med de blogs, du læser - og kan vælge omdøb og fjern :-)

  SvarSlet
 5. Ok, ja forstod jo så ikke at du havde gjort det ved min blog på din blogliste :) hehe

  Jeg troede at det var hvordan du havde ændret navnet på din blog da gry kom til;)

  Men nu prøvede jeg lige at lægge min egen blog til min blogliste og der kom den op med det nye navn..... det er meget mærkeligt altså....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails