20. marts 2010

Strikkeklub

Jeg har lavet en strikkeklub sammen med gowry (en af mine gamle gymnaseveninder som også læser medicin her i Århus). Der blev man så lige 10 år ældre og vi hedder officielt bedstemor 1 og bedstemor 2!
Gowry kan ikke strikke.... eller det vil sige hun kunne ikke strikke.
Den første gang vi skulle strikke sammen var da casa de jordbrovej pludselig blev ramt af omgangssygen, så gowry måtte hurtigt flygte... Men her 2. gang, ja der blev der lært at strikke vrang, ret på den rigtige måde og slået masker op til et par strømper.... Og se så bare her:Dette skal blive til strømper engang...
Nu strikker gowry derudaf og glemmer åbenbart helt at tage til fredagsbar (?!?)
Glæder mig til at se gowrys fremskridt til næste "klubmøde" (og at se nærmere på den rib der der rent ud sagt ser lidt tvivlsom ud gowry ;))
Se desuden gowrys blog for flere billeder af de vidunderlige 1. par strømper i strikkekarrieren.
Til sidst skal det da lige siges at hvis der er nogen der går med en bedstemor gemt indeni , så er det bare at joine bedstemor 1 og 2. :)

3 kommentarer:

 1. Hvad mener du med, at min rib ser tvivlsom ud??? Okaaay, jeg har mistet nogle masker her og der, men øvelse gør mester! :D

  Glæder mig til at se dig og lille Elias i mogen...

  Knus

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg er en pige på 29, som bor på Hvidkløvervej... Jeg vil vildt gerne mødes med nogle andre, som kan lide at strikke... Jeg er nybegynder og har kun strikket et par måneder og strikker meget i uld, som jeg derefter filter i vaskemaskinen :-)
  Hvis I mener i har lyst til at have en ansigt mere med, så er jeg frisk på at komme forbi og se om vi svinger kemimæssigt.
  Ring eller skriv til mig: 61714441
  Venligst Anja

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg er en pige på 24, som bor på Trøjborg. Jeg begyndte at strikke for et par år siden inspireret af min tidligere svigermor. Det bliver dog ikke til så meget, da jeg lidt mangler nogen at dele det med. Så hvis strikkeklubben stadig eksisterer og I har lyst til at få et nyt medlem, kan I ringe eller skrive på 41192634.
  Med venlig hilsen Katrine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails