15. juli 2010

Gak gak? Nej det er en fisk!

Idag har espen fødselsdag og vi er kommet hjem fra en tur til vestlandet. Men inden alt det havde vi en regnvejrsdag i søndags og tog en tur til akvariet her i risør.
Elias og onkel erik ser på bassinet med bla. torsk, stooore fladfisk, ål og en lille haj!
Det er ikke så stort, men det gør ingenting når man kun er 1 år. Elias havde rigeligt at se på... ikke mindst de andre børn der også skulle se på fiskene. Når han så på fiskene begyndte han at sige gak gak (elias har jo kastet sin kærlighed på ænder) som han siger til alle dyr... Nej elias ikke en gak-gak, det er en fisk!

En lille fin fiskSelvom jeg jo faktisk har boet et godt stykke tid i Risør, og har været her på besøg en gang eller to, så har jeg aldrig været på akvariet. Men må sige at jeg var positivt overrasket, og kan absolut anbefale det til en regnvejrsdag i risør.

Mange af akvariene er i børnehøjde. Her har elias fået øje på en stor hummer...Godt at sidde på fars arm når de store fisk kommer rigtig tæt på


Elias fik faktisk rigtig meget ud af at være i akvariet.

Billeder fra vores vestlandstur kommer senere, men bliver bare nødt til at afsløre en stor begivenhed fra turen: Ja nu har vi altså en lille gut som går helt selv! :)
1 kommentar:

  1. EEEEJJJJ, hvor fiiint!!! Tillykke med hans første skridt! :D

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails