6. juli 2010

Norge: Breibukt

Vi er så heldige med vejret her i norge. Vi kommer ud på mange ture og nyder solen alle 3. Ja, det ender jo med at blive en hel lille tur/rejse guide til området omkring risør det her ;). Her den anden dag tog vi farmor og farfars båd (som er lidt mere børnevenlig) ud i skærgården og lagde til ved et sted som kaldes Breibukt. Her er der græs, sand, vand (som er grundt et godt stykke ud).... super for børn!:)
Her kunne elias soppe, men det var altså nogen gange lidt skræmmende, og så er det jo godt at have et par mor-ben at holde fast i. Det skal også siges at sandet jo ikke var som det danske, men nærmere bare en masse skaller der var knust fint, så det kunne godt kradse lidt...


Elias og far på vej ud på dybet.


Elias har fået spand mm af farfar så det blev der leget flittigt med.
Vi har købt en uv-dragt hjemmefra og den fungerer så fint. Elias er overhovedet ikke blevet brændt, og det er dejligt med beskyttelsen den giver mod kroppen når man stadigvæk kravler.
En badeble under og så klarer vi det meste med sand og vand :)
Grave, grave, grave...
Efter vi havde spist madpakke på stranden gik vi ombord i båden igen.
Vi bliver jo nødt til at finde alternative sovepladser når vi ikke kan ha vognen med alle steder, og denne må siges at indtage 1. pladsen indtil videre. Motoren igang og elias ned på dørken på en sovepose sammen med mor og et håndklæde som dyne. 1,2,3 og så var han i drømmeland. Da jeg rejste mig lavede vi en "fake" mor, en redningsvest med min trøje omkring. Både for hyggen og for sikkerheden da det gyngede ret meget;)
Da han først sov blev vi jo nødt til at blive ved med at sejle rundt... så vi sejlede rundt og fiskede i 1,5 time.

Skipperen er vågen!


Hjemme igen er det godt at tage et bad i aftensolen på verandaen og få skyllet alt sandet af. Der kan godt nok være meget sand i en up&go ble ;)
Idag er det overskyet og indbyder ikke til en tur på vandet, så når elias vågner tager vi en tur ned til byen og kigger lidt.2 kommentarer:

  1. Hej Alle.
    Så dejligt at følge jer deroppe. Her er vejret også godt og vi glæder os til at det bliver ferie. Vi har kun lige godt og vel en uges arbejde endnu + diverse oprydning og klargørring inden vi tager af sted på 3 uger i båden, men vi tror at vi når det. Indkørslen er færdig nu og jordbærrene er modne og jeg plukker flittigt. Kan ikke lade være med at tænke på den dag for lidt over et år siden da jeg lugede og lugede og lugede imellem dem imens jeg ventede på besked fra jer.... Hækken er klippet og de tiloverblevne sten leveret retur og det måske næstsidste læs affald kørt væk. Tilbage er så bare lidt mere havearbejde + det i huset som MÅ gøres inden vi glider ud. Hils alle. Knus fra Mormor og Nis

    SvarSlet
  2. Nej hvor ser det ud til, at I hygger jer i Norge, skønne billeder.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails