3. juli 2010

Norge: Krabbesund

Ih hvor vi nyder at ha ferie gør vi. Og endnu mere nu, hvor elias's feber er forsvundet og tilbage er kun en masse prikker over det hele = tredages feber er overstået (tror jeg da det var)
For nogen dage siden (hvor feberen ikke var så slem) var vi ude på tur... til krabbesund. Så skønt at være helt ude ved havet når solen steger.

På vej ud til havet gik vi igennem skoven.... Pludselig fik farmor øje på en hugorm! Og så selvfølgelig inden jeg havde passeret den... men jeg klarede det uden panik og skrig... for børnenes skyld;)

Og så kom vi ud til denne skønne plads. Umiddelbart ser det jo ikke så børnevenligt ud, men det var altså helt supert. Elias kunne kravle rundt og udforske uden alt falde (sådan helt vildt) langt ned nogen steder, og man kunne gå lidt rundt i vandet uden at der pludselig var 40 meter dybt.
Vi fik sat skyggeteltet op og hurtigt røg shortsene af elias og han styrede lige ud i vandet!
Tøjet røg lidt efter lidt... han kunne bare ikke få nok! Se bare hvordan han trækker afsted med onkel erik."Kom, så skal jeg vise dig noget farmor"
Elias elskede at rende rundt nøgen, men vi fandt ud af at han hellere måtte ha noget tøj på hvis ikke knæene skulle blive totalskadede af at kravle rundt på fjeldet.
Inden da nåede han da lige at tisse på fjeldet og rulle sig rundt i det... herligt endnu en undskyldning på at bade;)


Vi hyggede os allesammen stort, og det var det rene slægtstræf. Espens fætter, ole-jørgen, fangede fisk med harpun...
Og når man bliver træt kan man jo i bedste robinson crusoe stil bygge et lille sovested ud af tæpper, liggeunderlag, en fiskestang, en gren der var skyllet i land og mors tørklæde....:)Til sidst: Hjemme igen med sandaler der stadig er på fødderne selvom man tager dem af.... se det er da ferie:)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails