11. oktober 2010

Al begyndelse er svaer....


Idag er det nøjagtig 2 uger siden at vi bev indlagt. Siden da har vi nået 2 hjemmedage, resten af tiden er gået på sygehuset med antibiotika, feber, blodtransfusion, trombocyttransfusion, iv-væske, blodprøver, stuegang, kemo kure, narkoser, og alt det løse med mad, bleer, søvnrytme der ikke findes, vågne nætter osv osv.
Det er rigtig hårdt, og vi tager en dag af gangen. Idag er vi kommet hjem, og krydser fingre for at vi kan blive hjemme indtil på torsdag hvor næste kur forhåbentlig skal gives.

Der er sket så meget at jeg ikke rigtig ved hvor jeg skal starte og slutte, så jeg har taget billederne til hjælp...


Sådan ligger Elias det meste af tiden, og han er langtfra vores gamle friske gut. Før han blev syg kunne han gå, ja nærmest løbe... nu er det en god dag hvis han bare støtte på benene... Vi har haft rigtig meget besøg af familien. Både den danske og den norske. Her er det farmor og farfar der er på besøg. Vi nyder det alle 3 og udnytter muligheden til at få en pause fra hinanden.

 Elias har dog også sine friske øjeblikke, og den 1. kemo kur skal da ikke holde en fra at køre rundt i politibil vel? A4's fryser er fyldt med is! Og når man er et lille kemo barn må man spise lige det man vil! mums


 Og så er der de øjeblikke hvor det hele bare er træls, hvor vi græder alle 3, Elias bliver frustreret og skubber alle der prøver at trøste væk (selv mor) :( Mad og leg i sengen imens man ser tv.... alt er tilladt;) A4 har super faciliteter og legerummet er et stort hit, her er alt hvad hjertet kan begære af legetøj. Her opholder vi os meget af tiden når elias er i humør til det.


 "Velkommen Elias"


 I forgangen til stuen har sygeplejerskerne deres rullebord hvor de forbereder behandlingen. Der ligger også et væskeskema hvor alt der ryger ind og ud bliver registreret.


 Kaninen er også røget i "fængselssengen"


 Dropstativet kan bruges til andet end blod og kemo ;)


 Og når Elias er "koblet fra" nyder vi at komme ud alle 3.


 Nogen gange får elias det mest bedrøvede blik, som om han forstår at han er alvorligt syg :(


 Hjemme igen er det helt top at sidde på køkkenbordet og spise bolle imens mor skræller kartofler. Utroligt hvordan man pludselig nyder alle de dagligdags ting som før bare var rutine.Elias på vej i seng
(kan næsten ikke bære tanken om at han kommer til at miste det fine hår der endelig var blevet bare lidt langt)Tusind tak for alle jeres beskeder. Selvom vi ikke altid får svaret tilbage varmer det utroligt meget:)


15 kommentarer:

 1. Åh, hvor siger dine billeder meget og hvor har jeg tænkt på jer siden sidste gang du skrev.
  Hvor er det dejligt, at jeres familie bakker jer op - det har I om nogen behov for lige nu.

  Jeg ville ønske, man kunne svinge en tryllestav!
  Kærligst,
  mette b

  SvarSlet
 2. Åh, lille mand... Sikke tapper han er!

  Knus til jer allesammen - for knus kan man sagtens samle på!

  SvarSlet
 3. Mange varme tanker herfra. Hold op, jeg er helt rystet, havde ikke læst dit forrige indlæg.
  Hvor er det godt, der er nogle små lyspunkter ind i mellem og at i har hinanden.

  Håber alt det bedste for jer.
  Knus Ulla

  SvarSlet
 4. så tapper Elias er,go bedring igjen til den lille søte gutten!!!

  SvarSlet
 5. Bildene taler for seg sjøl. Det blir mange tårer når jeg leser blogg på senga for tida :-(
  Har dere i hjertet hele tida og sender gode tanker deres vei, hver eneste dag. Klem fra Oslo <3

  SvarSlet
 6. Sidder med en klump i halsen og tårerne presser på. Hvor kan livet være frygtelig urimeligt! Jeg håber det bedste for jer. Så vidt jeg ved, står børn meget stærkere end voksne når det kommer til kræft, men det har du selvfølgelig helt styr på.
  Mange tanker fra Mette

  SvarSlet
 7. Billeder siger så meget mere end ord. Mine tårer triller lige så stille, mens jeg ser dine billeder.
  Jeg sender jer alle 3 en masse tanker, med håb om at I finder styrken til at komme ud på den anden side af sygdommen.

  SvarSlet
 8. Puha. Så triller tårerne bare derudaf...Hvor føler jeg dog med jer, og med lille smukke Elias. Det er bare SÅ uretfærdigt, altså! Jeg tænker meget på jer (håber du fik min mail) og sender jer alle opmuntrende kram.

  SvarSlet
 9. Med et barn selv, der er lige gammel med Elias knuser det virkelig mit hjerte at se nogle af dine billeder af en syg lille dreng. Men hvor er I bare seje! - synes det virker til I alle tre kæmper sammen i det her. Har tænkt meget på jer og håber det hurtigt går den rigtige vej med Elias.

  SvarSlet
 10. Klump i halsen og tårer som presser sig på, og de varmeste tanker til jer i denne svære tid. De billeder siger alt.

  SvarSlet
 11. Sender jer en masse tanker og håber det bedste for jer og at snart kan vende tilbage til de daglige rutiner. Som vi alle bør sætte mere pris på.
  Livet er uforudsigligt det er vi vidst lige alle blevet mindet om.
  Louise

  SvarSlet
 12. Fantastisk lille dreng! God bedring med ham, kan slet ikke sætte mig ind i det.

  Hvor er det godt at se, at der findes så gode faciliteter på afdelingen til ham og de andre børn.

  SvarSlet
 13. Sender kæmpe knus og kys til jer alle 3!!!

  SvarSlet
 14. Tusind tak for alle hilsner, det varmer. Idag har vi vaeret hjemme og bare vaeret sammen. Gaaet en lang tur og fodret aender (naar vi altsaa kom frem for alle maagerne;)). Har klaret den uden feber indtil videre:)
  Dog tyder noget paa at natten kan blive lang. Elias graeder og er utilpas... Men vi tager det time for time og dag for dag... Saa skal det nok gaa.

  Godnat alle sammen.

  SvarSlet
 15. Nååh lille Elias, det er hårde billeder at se ham i de omgivelser, de billeder siger så meget. Det må være rigtig svært for jer. Dejligt I nu har lidt tid hjemme. Mange kram fra Carina.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails