15. oktober 2010

Farvel haar :(

 For nogen dage siden kom dagen hvor vi følte at det var tid til at klippe Elias. Vi vidste jo godt at han ville komme til at miste håret pga. kemoen, men jeg synes alligevel at det skete rigtig hurtigt, og at det var meget hårdt... nu er det endnu mere tydeligt at han er syg...
Vi fik klippet nogen små lokker af til barnets bog osv.
 Bagefter var det frem med maskinen.
Vi kunne nok sagtens ha ventet lidt med klipningen, men håret faldt af i stor stil. Der lå en ordentlig dynge på lagenet om morgenen, og i løbet af dagen faldt der hår ned i næsen, i øjnene, i maden osv, så vi følte at det var bedst at få det overstået.


 Elias havde overhovedet ikke lyst til at blive klippet. Nøj jeg tudede imens jeg holdt ham fast så far kunne barbere alt det bløde, røde babyhår af.
 Endnu en træls ting er overstået....
(og ja der er helligdage, men vi orkede ikke at blive ved)En træt, lille, nu skaldet, kemo dreng klar til at sove...


I går fik elias sin 3. kemo kur. Det indebar også endnu en tur i fuld narkose med udtagning af knoglemarv. Denne kan fortælle om behandlingen virker... vi venter og venter på svar!
Et par timer efter elias vågnede af narkosen tog vi hjem, og hvis elias ikke får feber bliver det en week-end hjemme, første siden elias blev syg.
Vi bliver dog stadig fulgt med blodprøver på sygehuset, men vi er jo så heldige at vi bor rigtig tæt på, så det er det mindste problem;)

Nu vil jeg nyde en stille fredag aften med en glas rødvin.
Rigtig god week-end.

9 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg dog føler med jer. Det er næsten ikke til at bære, at så lille et menneske er så syg.
  Håber det bedste for jer alle 3.

  SvarSlet
 2. ønsker dere gode nyheter om prøvene,og selv om lokkene er borte og E er skallet så er han skjønn liten gutt fordi,syns han så litt større ut med 0 hår jeg,fine gutten:)

  SvarSlet
 3. Fra en mor til en anden.
  Har kigget lidt på sidelinjen, men i dag ramte dine billeder mig.
  Kan slet ikke forstå at sådan et lille barn skal blive så syg, det skulle ha en dejlig start på livet..
  Men jeg krydser alt hvad jeg kan for at i alle 3 star kommer oven på igen.
  Men tænk på hvor stærke i alle 3 bliver, så i sidder på den anden side og har vundet?

  Hilsen Natanja.

  SvarSlet
 4. Føler virkelig også med jer - hvor er det bare frygteligt at sådan en lille størrelse, skal igennem så meget... De allerbedste ønsker til jer.
  Varme tanker fra Berit

  SvarSlet
 5. Åh altså - jeg følger med i dine indlæg, og er dybt berørt! Jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af, om det er passende af mig at kommentere, da jeg ikke kender jer, men jeg vil lade jer vide, at det gør ondt helt ind i hjertet, når jeg læser om dét, som må være alle forældres mareridt. Jeg håber inderligt, at I får et positivt svar på knoglemarvsprøven - jeg krydser i hvert fald alt, hvad jeg kan.

  SvarSlet
 6. Føler så meget med jer i denne sværeste tid.

  SvarSlet
 7. For pokker da! Hvor er det bare synd for jer, at I skal igennem sådan et forløb. Det er jo ikke meningen med livet, at så små børn skal kæmpe på den måde. Og håret, ja det har en betydning, og det gør vanvittigt ondt at se, det falder af i klaser. Jeg husker det med min bror, og jeg husker alle de frygtelige tanker, følelser og frygten.
  Men jeg husker heldigvis også forløsningen, da han blev erklæret sygdomsfri og nu er det på 5. år.
  Jeg græder med jer, og håber med jer.
  Kærligst
  Anne

  SvarSlet
 8. Hvor er det gribende billeder af jer og lille Elias. Det er virkelig barske oplevelser I har lige nu. Urimeligt og uretfærdigt! Så er det de små ting, der får en kæmpe betydning. Nyd de smukke øjeblikke, dagene derhjemme og hinanden.
  Kærligst,
  mette

  SvarSlet
 9. Vi tenker på dere. Ønsker dere lykke til alle tre, og håper dere blir tatt godt vare på i denne tiden. Varme tanker sendes dere fra Risør.
  - Bjerva & Annette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails