20. oktober 2010

Hjemme bedst


Endelig lidt lyd fra os igen:) Der har været stille her, men det er altså bare fordi at vi har været hjemme og nydt det i fulde drag. Vi er snart oppe på 1,5 uge hjemme non-stop, kun med små besøg på sygehuset for at få taget blodprøver, få (gen-) anlagt sonde, og en kemo kur eller to.
Nye blodprøver skal tages idag kl 14, men alle ting tyder på at tallene er som de skal være og Elias skal ha kemo i morgen. I morgen får vi nok også svar på om behandlingen virker... vi venter og venter.

 "Flyt jer dumme måger, det er ænderne der skal ha mad!"
Men ih hvor vi nyder at være hjemme. Det er bare meget nemmere når man ikke føler at man bor 2 steder og hele tiden skal tænke på hvilket tøj man har hvor, hvad med mad til den der ikke kan spise med på afdelingen osv...
Vi prøver at komme en tur ud med Elias hver dag. Godt med frisk luft, og forebyggelse mod lejligheds-kuller.
En aktivitet der er meget populær er at gå ned i uniparken og fodre ænder.


 Med udetøj på en en godt kamoufleret sonde ser man jo næsten ikke at han er sygMen når det regner eller bare er riv-rav-ruske vejr er det også godt at være inde. Og det at lave pandekage dej kan godt tage laaaaaang tid når alle funktioner på piskeren skal undersøges;)

8 kommentarer:

 1. Det var gode bilder å se! Så bra hvis denne hjemme- trenden fortsetter! Krysser fingrene for det, og at det kommer et positivt svar i morgenXXXXX...
  De pannekakene trur jeg sikkert blei veldig gode, forresten :-))

  SvarSlet
 2. Krydser fingre for resultaterne imorgen :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at I har gode dage hjemme, hvor I kan nyde jeres skønne dreng :) Jeg krydser fingre for super gode resultater imorgen!!!

  SvarSlet
 4. Åh jeg har tænkt på jer! Håber virkelig at det er rigtig rigtig gode svar i morgen og at hans tal er i bedring!
  Det lyder skønt med ande fodring hver dag :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt, at I kan være hjemme - og endnu mere skønt, at det ser ud som om, at I hygger jer rigtig meget! Jeg sender jer en masse tanker, og håber på positivt svar i morgen!

  SvarSlet
 6. Tak for i dag! Det var bare så skønt at se jer alle 3 :) Vi ses på fredag!

  SvarSlet
 7. Dejligt med nyt på bloggen og så fine billeder. Kan du ikke sende mig det med Elias og dig i baggrunden på min mail, så jeg selv kan printe ud. Krydser fingre for kemo og resultater fra prøverne. Vi ses i morgen Knus fra Mormor.

  SvarSlet
 8. Hvor er det dejligt, at I har kunnet være så meget hjemme på det sidste. Så er der jo næsten lidt hverdag og kendte ting, midt i alt det andet.Jeg glæder mig sådan til at se dig/jer på tirsdag.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails