21. august 2012

Olie til kroppen


Efter jeg blev gravid er jeg blevet ret vild med at bruge olie til kroppen i stedet for creme.
Synes det er rart at vide at produkterne er uden skadelige stoffer og kemi.
Da jeg har en kombineret hud i ansigtet har jeg altid troet at olie var no-go, men min hud er fin fin og måske endda bedre efter jeg er begyndt at bruge ansigtsolien.
Ansigtsolien fra dr. hauschka var mit første oliekøb. Jeg skulle lige vænne mig til lugten, men den olien er skøn og meget drøj i brug. Her i sommer har jeg især kunnet mærke hvordan huden har suget til sig efter en dag i sol, vind og saltvand.

Weleda kropsolien var en prøve jeg fik da jeg købte et andet produkt derfra. Den er skøn, med en god duft af granatæble og prøven på 10 ml var rigelig som "ferieolie" i 2 uger.


Mit seneste olie køb er fra sard kopenhagen.
Produkterne derfra er 100 % naturlige og fri for alt det trælse, og med miljøvenlige PET flasker er det jo helt perfekt. Jeg valgte abrikoskerne olien fordi den udover at kunne bruges som basis kropsolie også skulle være god til at forebygge strækmærker, kan bruges som makeupfjerner og er god til babymassage.
Olien er taget i brug og den efterlader huden skøn blød og fedter ikke på tøjet.

Men må sige at jeg også var lidt fristet af deres argan olie med guldstøv!

Med alle ordrer i August følger der en lip balm med gratis.
Den er helt fri for petrolatum, silikone, parabener og PEG og så dufter den svagt af vanilie.
Den er lækker og kommer til at bo fast i tasken.

For god ordens skyld må jeg tilføje at indlægget her på ingen måde er sponsoreret.
Jeg er bare begejstret over produkterne.

Sard kopenhagen kan købes direkte på webshoppen eller på nogen apoteker rundt omkring i landet.

5 kommentarer:

 1. Din begejstring følger med helt ud på den anden side af skærmen :)
  ...måske man skulle prøve?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun sige go... og til 82 kr er det jo ikke en kæmpe investering;)

   De har også en udgave af den populære arganolie
   og da jeg lavede indlægget lurede jeg i webshoppen at der til september kommer en facemist som lyder rigtig, rigtig god.

   Er vild med rene produkter!

   Kh
   Kathrine

   Slet
 2. Det må jeg vist se nærmere på - er også mest til det naturlige. Dejligt at læse et begejstrings-indlæg som ikke er sponsoreret!

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Jeg må lige med på din begejstringsbølge;)Har også brugt mange produkter med olie det sidste halve år. Min hud i ansigtet var blevet så tør, og slog ud af den mindste påvirkning. Jeg havde svært ved at finde en creme som ikke generede min hud, på trods af at jeg prøvede de fleste som var uden parfume, parabener osv. Og når jeg så endelig fandt en ansigtscreme som jeg ikke slog ud af, så måtte jeg smøre 3-4 gange om dagen. Nu bruger jeg økologisk koldpresset mandelolie fra Urtegården, og det har virkelig hjulpet meget på min tørre ansigtshud.Og den er også super til kroppen. Jeg er overrasket over hvor hurtigt olien trænger ind, og var bange for at jeg ville få mange bumser. Men det virker perfekt på min knastørre hud. Det eneste jeg lige kunne ønske var at den kunne købes i en glasbeholder i stedetfor plastikbeholderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej christina

   Fedt at du også har så gode erfaringer med olie. Mandelolie har jeg også brugt til babymassage. Synes dog den var lidt for "sød" til at bruge til mig selv.

   Hvor er det skønt at noget så simpelt som olie var svaret til din sarte hud:)

   Kh
   Kathrine

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails