18. oktober 2009

Svømmehal

Idag har vi været i svømmehallen for første gang med Elias og det var stor succes! Vi tog afsted sammen med sigrid og hendes mor og far (aka underboerne :)), det var rigtig dejligt med nogen der havde prøvet det før til at vise os hvordan det hele fungerede.... og så spiste vi dejlig mad da vi kom hjem fra svømmehallen. Sådan nogle dage er det jo ingen sag at være småbarnsforældre :)
Nå ja, men her ligger Elias klar i badebleen.... (da vi kom hjem lavede han en ordentlig blefuld, er glad for det ikke kom i badebleen, det havde den nok ikke holdt til ;))

Spændende med så meget vand...Elias havde masser af overskud til at holde øje med hvad de andre børn lavede...Og han kunne flyde :)

Et lille smil nåede vi også at fange.... ih det var sjovt med svømmehal!

Vi skulle jo selvfølgelig også prøve at dykke ham.... det gik rigtig fint, men er efter 3 gange, så var det nok! :)

3 kommentarer:

  1. Å, for en( ja forresten to) kjempesøte herlige badeengler! Synes godt jeg kan se på bildene at han har vokst siden sist jeg så ham. Gleder meg masse til neste helg nå. Morsomt å lese og holde seg oppdatert her. Klemmer, Kjersti

    SvarSlet
  2. Nøj, han er jo vild med vand den bette, det er da vist næsten et sikkert hit ved de fleste små. Sjovt som babyer bare kan dykke uden at sluge en masse vand.

    SvarSlet
  3. Søte Elias. Godt å se at han liker vann. Gleder meg til vi skal bade til sommeren. Sees snart. Vi ser frem til dåpsfesten:-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails