30. oktober 2009

Barnedåb

Elias blev døbt d. 25/10- 09 i venø kirke ved struer. Det var en rigtig flot efterårssøndag med både sol, regn og smukke farver på træerne. Her er de stolte forældre udenfor kirken.

Elias med forældre og fadderne: Flemming, Dag og Erik.




Og begge hold bedsteforældre...





Festen blev holdt hjemme i mormors hus. Om lørdagen havde vi tømt hele stuen for møbler og sat et vinkelbord op hvor der lige nøjagtig var plads til alle 23. Der var pyntet op med blomster, lys og flag (både norske og danske :)) Maden bestod af forret, buffet og stort kagebord uhm...




Efter Elias havde fået sin første søvn i dåbskjolen fik han lov til at tage den af. Det er min og min brors gamle dåbskjole (som engang var min mors brudekjole).... den blev så fin med det turkisblå bånd i.





Mormor havde fået broderet navnene i kjolen.... det er så fint!






Da Elias vågnede igen gik han på tur fra arm til arm.... dejligt med mange at lege med:) Her er det farmor og farfar der er med på sjov...








Der rettes på festtøjet...







Og festen afsluttes med ballet i haven ;)
Til alle jer der var med: tusind tak fordi i kom og var med til at gøre dagen lige som vi havde ønsket os. Det var en rigtig, rigtig dejlig dag som vi vil glæde os over længe.
Og tak for alle de flotte gaver vi fik (og ja, til jer der ikke har hørt det så fik elias sine første slalomski... så er det bare at komme igang med træningen!)









27. oktober 2009

Ny pung

Herhjemme hæver vi et fast beløb hver uge som vi bruger til mad. Derfor har vi også en madpung...Det store problem har så været at den var så grim at Espen nægtede at tage den med når han skulle handle. (det er jo ikke til at forstå...købte den i 7. klasse og den indeholder et smukt selvportræt tegnet af ditte d!). Så nu er denne pung indkøbt via etsy... håber han vil bruge den:) Selvom der er blomster på.....hehe

21. oktober 2009

4 måneder, syg og råberi...

Så blev Elias 4 måneder.... i går. Vi havde besøg af Gowry og Elias gemte sig som sædvanlig ikke i hjørnet ;) Utrolig så meget lyd der kan komme ud af sådan et lille menneske. Om morgenen er det også en yndet sport at ligge i sengen og råbe indtil jeg tænder for lyset og han kan se noget.... så går han over til "indestemmen". Men lige præcis i disse dage har der ikke været så meget råberi.... Elias er syg :( Det startede i søndags og vi håber at det meget snart er ovre.... det har slet ikke været så rart: vagtlæge, en tur på sygehuset, blod i bleen og vasketøj i stakkevis (der går ca et sæt tøj ved hvert bleskift!). Håber, håber, håber det er pist væk på søndag når der står barnedåb på programmet....

18. oktober 2009

Svømmehal

Idag har vi været i svømmehallen for første gang med Elias og det var stor succes! Vi tog afsted sammen med sigrid og hendes mor og far (aka underboerne :)), det var rigtig dejligt med nogen der havde prøvet det før til at vise os hvordan det hele fungerede.... og så spiste vi dejlig mad da vi kom hjem fra svømmehallen. Sådan nogle dage er det jo ingen sag at være småbarnsforældre :)
Nå ja, men her ligger Elias klar i badebleen.... (da vi kom hjem lavede han en ordentlig blefuld, er glad for det ikke kom i badebleen, det havde den nok ikke holdt til ;))

Spændende med så meget vand...



Elias havde masser af overskud til at holde øje med hvad de andre børn lavede...



Og han kunne flyde :)

Et lille smil nåede vi også at fange.... ih det var sjovt med svømmehal!





Vi skulle jo selvfølgelig også prøve at dykke ham.... det gik rigtig fint, men er efter 3 gange, så var det nok! :)

Æblemos

Så er den første portion æblemos i fryseren. Den anden dag gik vi forbi en trillebøre fuld af gratis æbler, så vi tog en pose til Elias.... her er gryden fuld af æbler...

Og nogle timer senere var mosen klar til fryseren.... valgte ikke at søde mosen, men måske skulle jeg ha gjort det.... hmmmm vi må se. Det var rigtig nemt at koge mosen, så håber jeg får tid til det når han rigtig begynder at spise.



12. oktober 2009

Trætte gutter

Så træt er man når man har været til babymassage....

Og så træt er Espen på en mandags aften ;)


Nyt legetøj

Og igen har jeg glemt at vende kameraet rigtigt.... sorry :)

6. oktober 2009

Den første tand..... børste!

Idag trillede vi en tur ned til tøjbamsen (den lokale baby-udstyrs-pusher) for at få lidt mere luft i hjulene og købe noget nyt legetøj. Blandt andet var vi på jagt efter noget Elias kan bide i, da alt kommer i munden og bliver gumlet på. Vi fik anbefalet denne... selvom der på pakken står at det er til når de første par tænder er kommet (6-8 måneder)... men damen havde selv brugt den til hendes børn fra de var 4 måneder. Og det er vel aldrig for tidligt at lære at børste tænder... vel onkel dag? ;)

Elias har et godt greb om tandbørsten. Den gule ring er en sikkerhedsmekanisme som gør at tandbørsten ikke kommer alt for lang ned i halsen.... og så er den desuden også udemærket at bide i ;)



Det lykkedes nogen gange at ramme munden...



Kan den mon også bruges til at rense ører med? ;) hehe




Orkideen blomstrer som bare det!

Se hvor de blomstrer.... hvert år ved denne tid så kommer der masser af blomster i orkideerne jeg har til at stå i køkkenvinduet. Og hvert år lige inden denne tid er jeg altid ved at smide dem ud fordi de ser visne og kedelige ud. Men lige inden de ryger i skraldespanden får jeg øje på en ny stilk... og endnu en.... og endnu en...

Flotte dyblillae blomster bliver det.... så fine!


Cafè

I week-enden var vi på cafè hos sofies forældre. Som nogen ved så er det ikke "tilladt" at amme hvor som helst i århus, så derfor bliver det jo så de børnevenlige cafèer vi går på når vi skal ha en pause. Mad og drikke til mor og far, gode puslefaciliteter, skråstole og ikke mindst et smil til ammende mødre. Vi var nede i byen for at se på "skievent" som var denne week-end. Desuden købte vi et chili-træ som kan anes i baggrunden. Til sidst gik vi hjem i øs-pøsende regnvejr!

1. oktober 2009

Elias er en vinder!

Elias har vundet..... en båd! Farmor og farfar købte et lod i elias's navn, og i dag blev vinderen trukket.... Elias har vundet denne fine speedbåd med motor og anhænger.... Gæt om faren synes det er helt top! :)
Mere info om Elias's nye stykke legetøj kan ses her :
Behøver jeg at sige at vi glæder os MEGET til sommeren....
(godt at vi fik redningsvest til elias i barselsgave, det må ha været et tegn;))

Vaccination og besøg i struer

Så blev det tid for den første vaccination. Vi havde bestilt tid så espen også kunne være med og det syntes vi alle var dejligt. Elias sad hos espen da han blev stukket, og begyndte da også at skrige, men faldt rimelig hurtigt til ro... så var det dejligt med en lang tur i barnevognen.
Om natten syntes jeg han blev lidt varm, så der blev skiftet til kortærmet body og strømper.

2 små plastre på de små fede lår. Synes nu han klarede det rigtig flot.


I week-enden gik turen til struer. Om fredagen skulle vi mødes med præsten og snakke barnedåben igennem. Han var rigtig hyggelig og nu glæder vi os endnu mere til selve dagen. Vi fik bestemt os for det endelige navn på vej i bilen.... og i må vente lidt i spænding, for det bliver en overraskelse for nogen...
Bagefter rykkede vi ind hos mormor vibs, og der er der spabad.... uhm dejligt :)


Lidt spændende når der kom bobler... men helt okay :)



Om søndagen skulle mormor vibs og bedste nis's fødselsdage så fejres. Vi skulle spille adventure golf og bagefter grille i sejlklubben i ringkøbing.





Udover golf var der også en bane hvor man skulle trille en bold der trillede skævt.
Vi brugte uden problemer 4 timer derude... kunne sagtens ha brugt længere tid, så det er absolut et anbefalelsesværdigt udflugtsmål.

http://www.adventure-golf.dk/index.html




Barnevognen var dog ikke et hit hos Elias, så det var godt vi havde bæreselen med. Vi skiftedes til at bære ham på maven. Faktisk spillede jeg bedst da jeg havde ham hængende... hmmm. :)






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails