23. december 2010

Glaedelig jul?

 Adventslysene er brændt helt ned.... nu er det tid...Puha hvor er det længe siden der er kommet nyt fra os. Men som jeg sagde sidst så er intet nyt godt nyt. Tiden går og snart er Elias færdigt med sit kurskema nr. 2. Idag har vi fået svar på endnu en knoglemarvsprøve: Alt er fredeligt, stadig ingen kræft at spore:)
Så har vi vel fået alt vi kunne ønske os til jul?


 Farfar og Elias pakker juletræet ud af strømpen.


Vi var ude og købe et juletræ allerede inden det blev december. Vi ville gerne at Elias skulle få så meget glæde af det som muligt, og da vi havde den del tid på sygehuset i sigte så vi ingen grund til at vente.
Vi købte et lille et som passede ind til Elias's værelse, og han var selv med til at pynte det...


 Og sætter stjernen på.

Han fandt ret hurtigt ud af at sådan et træ stikker, så han kastede kuglerne på fra 30 cm afstand... så måtte farmor pænt stå og hænge dem op der hvor de nu landede.


 Så fint har træet stået hele december.

Hver gang vi er kommet hjem fra sygehuset har Elias været inde og set på træet, taget kuglerne ned, stukket sig på grenene og sagt avav.:)
Tror det må blive til en tradition med juletræ på værelset.
De super fine julekugler fik jeg af Espens tante Bjørg i Norge.
Tusind tak, de er helt perfekte:)
Selvsamme tante har også sendt pepperkaker til os. Tusind tak! Inden afrejse til Ålborg havde vi besøg af Elias's kæreste Sigrid og julen blev danset ind:)


Den 20 dec. skulle elias ind og ha sin sidste kemokur før jul. Med 2 dages varsel fik vi besked om at der ikke var plads til os i skejby, så vi ville blive flyttet til Ålborg. Frustrationerne var store, og tårene mange. Syntes julen var kaotisk nok i forvejen... hvordan skulle det gøre det nemmere at elias og far skulle indlægges i ålborg?


 I Ålborg kom Nissen med gaver til alle kræftbørnene hver eneste dag!


Vi tog til Ålborg d. 19. dec om aftenen, og blev taget rigtig godt imod. De var så søde deroppe og vi fik al den forståelse vi havde brug for. Elias klarede kemokuren over al forventning og vi kunne vende hjem til århus allerede efter 3 dage d. 22...Imens vi var i Ålborg vandt vi i julekalenderen i skejby. I den fine julekurv var blandt andet denne fine hjerte guirlande. Den støtter hjertebørnene.... så mangler i julepynt er dette et godt bud. Lillejuleaften og stadig en del pakker i kurven....

Hjemme igen måtte vi igang med at åbne kalendergaver. Vi har været lidt bagefter igennem hele december, men det er ikke let altid at være forudseende og huske det hele når man er indlagt. I år har der også været rigtig mange gaver, Elias har fået fra både farmor og onkel Flemming, og så har vi alle 3 fået fra mormor:)


 Pakkekalenderen fra farmor som vi vil bruge år efter år.


 Espen var til juleafslutning på jobbet. Elias var så heldig at få denne fine vov-vov i julegave.


Idag har vi bare været hjemme. Elias har været utrolig træt. Han sov til kl 9 i morges og har sovet omkring 4 timer i løbet af dagen.... Sådan en kemokur er ikke bare at kimse af! Da han vågnede efter hans eftermiddagslur begyndte temperaturen at stige og status er at vi måler hver time... håber håber håber at vi undgår den indlæggelse vi snart ligger meget tæt op ad. (Hurra for at bo så tæt på sygehuset at man kan strække den til det allersidste før "fælden klapper"). Hvis der ikke er spor efter noget som helst feber i morgen kører vi vestpå og fejrer jul med mormor og onkel+tante, hvis feberspøgelset stadig spøger bliver vi herhjemme... ja sådan er livet med et sygt barn... en plan har altid en back-up ;)


 Juletulipaner i et "norgesglas".


Juletøjet er i hvert fald klart... han bliver så fin. Feber eller ej!

Den dag i september da vi sad i børnemodtagelsen og fik beskeden om at Elias var alvorligt syg spurgte vi hvor længe vi ville ha ham hos os. Det var jo selvfølgelig helt umuligt for lægen at svare på, og han håbede at vi skulle ha ham længe. "Men vil vi ha ham til jul? ", spurgte vi.... "ja i har ham i hvert fald til jul" lød svaret.
Nu er det jul.... og heldigvis ser det ud til at vi kommer til at ha' mange flere jule end denne:)

Rigtig glædelig jul til alle.

9 kommentarer:

 1. Hvor har jeg spejdet efter nyt fra dig på bloggen. Tænkte på jer i torsdags da vi var til botox på Skejby, og netop derfor et smut forbi afdelingen med cancerbørnene n(de låner OP-lejet der). Rigtig dejligt at høre at det går godt. Mange ønsker til jer om en glædelig jul.

  SvarSlet
 2. Jeg har tænkt så meget på jer! Jeg er glad for, at det kører efter planen, og håber inderligt, at det nye år bliver jeres år!
  Det sidste du skriver er bare så rørende! Selvfølgelig har I ham til jul!

  SvarSlet
 3. Åhh ja, har også håbet på godt nyt fra jer. Hvor er det godt at høre, at den lille mus har det godt trods alt. Beder til at feberen kommer retur, så I kan fejre julen med jeres kære. Hvor bliver han flot i det juletøj :) Rigtig glædelig jul og de allerbedste ønsker for jer i 2011!

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt i kom hjem inden jul - og så dejligt med et positivt svar fra knoglemarvsprøven - det må være den bedste julegave! Det var hyggeligt at se jer alle tre på jeres lille uventede tur til Aalborg og få snakket en masse, der er sket så meget de sidste måneder...

  Jeg krydser fingre for, at feberen holder sig under den magiske grænse, og at I kan få en rigtig god jul i Vestjylland, på Jordbrovej - eller Skejby hvis I ender der. Glædelig jul herfra.

  SvarSlet
 5. Kære Kathrine. Hvor har jeg tænkt meget på jer! Dejligt med et indlæg fra dig, og særligt et så positivt et. Skønt at høre det går en rigtige vej med lille fine Elias. Jeg ønsker jer en glædelig jul, uanset om I holder den selv, eller med hele familien. Mange varme tanker til jer. Kh. Julia

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Det var veldig godt å høre at det går den rette veien, Kathrine. Vi gleder oss alle til vi skal være samlet alle 13 rundt bordet en annen jul :-) Hils verdens beste Elias og Espen og så må dere ha en god jul alle sammen. Sender drøssevis med juleklemmer herfra, og hilser fra Bjørg, Sven Erik, Øyvind, Ole Jørgen....og Bjarne. Kjersti <3

  SvarSlet
 8. god jul godt å se at det går så bra og dere har fått den beste gaven!!!

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt at høre lidt :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails