16. oktober 2011

Når tiden går i stå


Nu er det efterhånden længe siden jeg har skrevet et indlæg om kræften.
Men vi har jo også bare været inde i en rigtig god periode... måske lidt for god.
Vi er i hvert fald enige om at vi måske er blevet for godt vant....for puha hvor er det hårdt når man så rammer ind i det vi er i nu....


Elias var i mandags nået til den dato hvor sidste hårde kemokur stod på programmet. Der var længe tvivl om han overhovedet var klar til kuren, og han kom heller ikke igang før tirsdag.Tirsdag er OP (operation) dag på A4 og elias fastede og fik sin forhåbentlig aller sidste indsprøjtning i ryggen med kemo. Kuren blev sat på dropstativet og vi lagde diverse planer med den søde køkkendame om hvordan vi skulle fejre det hele om onsdagen.....
Men men men.... da Elias vågnede fra op var han dårlig. Til sidst var han helt marmoreret, blå læber, kulderystelser, temp. på 40,5 og en hoste der var endnu værre end før!
Der blev kaldt en læge, diverse blodprøver blev taget, røntgen taget på stuen, kontakt til afdelingslægen om kuren skulle standses osv. Elias blev dopet med morfin og faldt til ro.

Onsdag tog jeg på arbejde, men efter et mindre break down indså jeg at der kun var et sted der var rigtigt at være og det var på A4.

Og vi er stadig indlagt. Feberen er ikke bare sådan at slippe af med. Vi er isoleret på stuen (ca. 25 kvm2) og har været det siden tirsdag!
Vi håber bare han når at komme over det inden kuren trykker hans immunforsvar så meget at det bliver en endnu større kamp.Heldigvis har i de sidste dage fået lov til at tage lidt hjem indimellem antibiotikaen.
Elias kvikner til lige når vi kommer hjem og vil gerne lege ude, men efter en halv time ligger han sådan her resten af eftermiddagen.

I nat har vi fået lov til at sove hjemme, for så at møde ind igen kl 8 i morgen tidlig. Vi var lige på A4 omkring 20-tiden for at få medicin, og så direkte hjem i seng. Godt vi kun bor 2 rundkørsler fra skejby ;)

Nu er vi udstyret med panodil og morfin til natten.
Kryds fingre for at den bliver stille.....

16 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en hård omgang - både for Elias og jer. Håber det lysner for jer nu, og at natten bliver rolig.
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Det er barske ting lillemanden skal igennem. Men det er forhåbentligt også sidste gang som du skriver. Krydser finger for ham og jer og håber ikke for ham at han rager en infektion til sig.

  SvarSlet
 3. Puha sidder her med en stor klump i halsen! Jeg ved ikke om i selv tror på gud men jeg beder for jer!

  SvarSlet
 4. For pokker da Kathrine, hvor mit hjerte bare smerter med jer.
  Håber så inderligt på forbedring, snarest!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Jamen altså sikke mange store sten der er på Jeres vej, jeg håber inderligt, at de snart vil blive mindre! Pas på hinanden.

  De bedste tanker herfra...
  KH

  SvarSlet
 6. Sidder med en kæmpe klump i halsen og håber I har haft en ok nat.. Hvor er det dog synd for Elias og jer at I skal igennem alt det her, det må være så usigeligt hårdt.. Sender en masse tanker.

  SvarSlet
 7. Har ikke så mange ord, er helt rørt til tårer. Mange gode tanker jeres vej, håber og tror Elias kommer godt igennem den sidste omgang her. Kram (ps. der er snart en pakke på vej)

  SvarSlet
 8. Åh hvor er det hårdt for jer.
  Jeg håber alt det bedste til jer og Elias!
  Tanker og knus herfra

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  P.s. utroooolig kær dreng :*

  SvarSlet
 9. Ved simpelthen ikke hvad jeg skal skrive... men sidder her med en stort klump i halsen. Hold da op sikke en tur i er igennem. Rigtig god bedring til Elias og mange tanker herfra.
  Kh

  SvarSlet
 10. Tusind tak for alle jeres kommentarer... Alle jeres ønsker om god bedring må have hjulpet for i dag er mine drenge blevet udskrevet. Og vi skal først tilbage hvis elias bliver sløv eller får over 39 i feber.

  @musseolsenjensen: det er rigtig, rigtig svært at tro på en gud og at der er en mening med alt når det utænkelige sker at ens barn bliver dødssyg. I onsdags mistede et forældrepar deres lille dreng til kræften.... Hvilken gud ville lade det ske. Men som vores dejlige hospitalsklovn, så tror jeg på engle....

  @julia: ihhhh jeg glæder mig til pakke. Har du min nye adresse? :)

  SvarSlet
 11. jeg giver dig fuldstændig ret i at det ikke altid er nemt at forstå guds mening med tingene! Men det er ikke Gud der gør vores børn og andre kære syge, jeg vil ikke begynde en lang diskution om Gud, jeg har bedt for jer og det synes jeg bare du skulle vide, lidt det samme som at sige, jeg har tænkt på jer og jeres kamp med sygdommen. Det er det værste jeg ved, når børn er syge. Jeg er ikke ude på en diskution om hvor vidt Gud hjælper eller ikke, jeg tror på ham og vil ikke skamme mig over det, jeg har ikke altid været kristen, men jeg er nu og hvis nu han lindrer mine børns smerter ved at jeg nævner dem i min bøn, det kunne jo være slemmere hvis jeg ikke gjorde det, det vides ikke! Men jeg tror ikke det er ham der gør vores børn syge! Jeg håber det fortsat vil gå bedre med din søn, og undskyld hvis jeg har stødt dig med min besked, det var bestemt ikke min mening.

  SvarSlet
 12. Musseolsenjensen...

  Åh nej.... Du har overhovedet ikke stødt mig... På nogen måde. Jeg tog det akkurat som d selv skriver... Og det er jo fantastisk at et menneske man slet ikke kender vil bede for vores lille dreng. Det var bare for at svare på dit spørgsmål om jeg tror på gud.
  Det var ikke på nogen måde ment som du ikke skulle stå ved at du har din tro, for hvis der er noget jeg ikke vil er det at dømme andres tro.
  Tror min kommentar kom lidt forkert ud... Håber du forstår.

  Kh
  Kathrine

  SvarSlet
 13. Det gør jeg :-) Tak fordi du skrev :-)

  SvarSlet
 14. Uff og uff, det var ikke hyggelig lesning. Tenker så masse på dere og ønsker av hele mitt hjerte at ting skal gå så smertefritt som mulig. Kan bare sende alle varme tanker om god bedring og krysse fingrene for dere. Klemmer herfra :-)

  SvarSlet
 15. Det er en hård omgang i er igennem.. jeg sender jer mine varmeste tanker. Hvor det bare en skøn og tapper lille dreng i har!

  SvarSlet
 16. Jeres kamp går lige i hjertet på mig.
  Jeg håber jeres lille mand kommer igennem kuren med humøret i behold.
  Mvh. Mette

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails