3. januar 2012

Vuggestuestart..... igen!

 
I går startede Elias i vuggestue.... igen!
Både jeg og Espen var med dernede og havde egentlig tænkt at blive der, men efter kort tid ænsede han os ikke længere, så vi vinkede og gik hjem!
Vi aftalte at de skulle ringe når han vågnede fra middagsluren, så der hentede vi ham og han havde næsten ikke tid til at komme med hjem igen.


Han havde været i rigtig godt humør, og er havde ikke været nogen problemer med at falde i søvn dernede. Elias's pædagog Lene virkede lidt overrasket, men meget glad for at det var gået så godt.
Vi holder os til de korte dage, for Elias sad i sofaen resten af eftermiddagen og var ret så træt.

Idag har han været afsted igen og er nu kommet hjem og er i strålende humør.
Vi mærker at det er dejligt med lidt tid alene til at få ordnet nogen ting, men samtidig er det også meget grænseoverskridende at Elias skal passes af andre, og det at han skal være inde på en stue med så mange andre børn.Elias kender jo vuggestuen udefra da vi har været ude på legepladsen med ham så meget som vi nu har haft mulighed for.
Her har han også lært sin pædagog Lene godt at kende, og hun har også været med på sygehuset.

Til sammenligning et billede fra august 2010, da Elias startede i vuggestue den første gang.
Og så kommer der en lille opgave: Find 1 fejl!Yes, sonden er ude, og Elias er supergod til at tage sine kemopiller.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med vuggestue opstarten, igen:-)
  Han er sej, ham den lille Elias - og dejligt at sonden er ude, selvom den jo også kan være lidt en tryghed at have.

  God vind til Jer alle:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt, at det går så glad med vuggestuestart! Lidt medgang har I altså også fortjent. Og hvor bliver det godt, når der kommer fin blød hun på hans stakkels kind igen.
  Mange tanker- Katrine

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår til jer alle 3! Sikke da en dejlig start på det nye år! Så er linjen lissom lagt for en masse oplevelser og gode stunder :o) Hvor dejligt han er faldet så godt til på no time. Og fantastisk at pædagog-Lene har været med på sygehuset. Det lyder som en fantastisk vuggestue!
  Min datter, Filippa, går også i en børnehave, hvor de altid yder mere end man kan forvente. Jeg var så uheldig at brække min ankel meget slemt, da jeg var gravid med lillebror Oscar. Oscar blev ovenikøbet født for tidligt, hvilket betød 6 uger på Neonatal. Vores yndlingspædagog kom simpelthen på besøg på sygehuset, og medbragte billeder af Filippa, så jeg kunne følge med i, hvad der skete i børnehaven! Det var helt fantastisk!
  De kærligste hilsner,
  Berit

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt at han bare nyder vuggestuen igen, og er i trygge rammer. Kan nu godt forstå det må være lidt svært at overlade ham til andre, ovenpå de sidste mange måneder. Han ser skøn ud! Og ja, de rødhårede er bare fine ;)

  SvarSlet
 5. Store dreng, altså! Og hvor er han fin i flyverdragten. Det er næsten som at se Ludvig "i gamle dage".
  Tillykke med vuggestuestarten :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails