7. februar 2010

Dejlige søndag

Igår var en hård dag på alle måder. Den var kold, grå og så var jeg til begravelse ved min venindes mor som døde så tragisk...
Heldigvis så kommer der en søndag efter sådan en lørdag. Og i dag har været en dejlig søndag:)

I køkkenvinduet står løgene og blomstrer
I dag har vi fået ladet alle batterierne op, der er blevet vasket tøj og gjort klar til at jeg de næste par dage kommer til at være væk fra drengene fra 7.30 til 23.00 pga vagt...

Klappe, klappe symaskine

Jeg har fået lagt nogen bukser op som jeg købte for flere uger siden... Elias blev lidt bange for symaskinelyden, men da han fik lov til at se nærmere på den var der jo ingenting at være bange for! :)

Nå, det var bare sådan en!

Elias er blevet rigtig mobil. Han triller om på maven ligeså hurtigt som vi får lagt ham ned på gulvet og så begynder han ellers at åle sig rundt. Foreløbig kan han "kun" åle sig baglæns og så 360 grader rundt om sig selv. Men med de egenskaber kan man skam komme langt omkring og stole, borde, hjemmesko osv bliver undersøgt grundigt.Man kan jo ikke se skoven for bare stoleben!


Det er altså bare spændende mor!

Efter vi er kommet hjem fra Norge er der flere af hans ting som vi kan se at han bruger på en helt anden måde. Aktivitetscenteret er blevet for småt til at han kan ligge under det som før, nu sidder han hellere ved siden af og piller ved alle tingene. Skråstolen vil han stadig gerne sidde og se på at vi bader, men ikke tale om at han vil læne sig tilbage i den! Nej nu sidder han med rank ryg og følger med...
Hvad siger du? Er det ikke meningen man skal sidde sådan her?


Vi er begyndt at tage ham mere og mere med ud i køkkenet. Idag fik vi ryddet den nederste skuffe så han kan have lidt legetøj der, men vi fandt hurtigt ud af at han stadig er aaaaalt for lille til at nå op i den.Han sidder så fint på køkkenbordet og kan godt li at følge med i alt det vi laver.

Nu skal jeg da lige ordne persillen for dig morOg ja, vi har godt hørt noget med at små børn under 2 egentlig ikke skal se fjernsyn osv, men altså Elias er helt vild med det nogen gange. Her bliver der set på pingu sammen med far (som synes det er ligeså sjovt som Elias ;))

Se far, Pingu har en pude på numsen!
Efter aftensmad og et bad så var det på tide at komme i seng... Så håber vi bare at Elias sover godt på trods af den 1. tand som nu er brudt igennem (men stadig for lille til at tage billede af)

Stemningsbillede fra Elias's nye rum
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails