27. februar 2010

Det sner så grusomt...

Mon der snart kommer nogen og henter mig?


i dag siger farmor i Norge... og ja sneen kommer ned i store fnug og en halv time efter man har ryddet så ligger der er fint lag igen. Farmor siger hun er træt af sneen, men det er vi ikke... endnu;) Vi rejste fra Århus med gråsort sne og isslag og kom herop til norge hvor sneen er hvid og blød:)


Hallooooooo???


Se bare her hvor højt sneen ligger.... Espen siger han ikke kan huske at der har været så meget sne i mange år. Farmor og farfar har ryddet tagene én gang, men må nok op igen. Brændeovnen virker dårligt, da skorstenen er sneet tæt. Og ja idag kom vi ikke ud med bilen og måtte pænt vente på at snerydderen kom før vi kunne handle.Det var umuligt at komme frem med bil, og pulken var tung at trække i den dybe sne, så sparkstøttingen blev fundet frem og toppen af en billig ikeahøjstol blev bundet fast... så var elias klar til en tur.Bliv nu færdig farfar så vi kan komme afsted
hu hej afsted det går!

Det fungerede fint og elias lo og viftede med armene når vi kørte ned af bakke og fik fart på.


Sne er skønt
Til sidst et par videoer. Skal huske at sige at sneen altså var blød, så elias led ingen overlast når vi "plantede" ham i sneen (og hvis man lytter godt efter kan man høre at han ler:))

2 kommentarer:

  1. Ja, her i Struer er sneen også grå eller næsten sort. Det tøer stadig, så måske er sneen næsten væk når I kommer til DK igen.... Jeg nød de sjove og flotte videoer... Hils alle. Knus fra Mormor.

    SvarSlet
  2. Oi, det var MYE snø! Ser ut som Elias har en helt herlig dag i den norske vinter! :-) skulle gjerne vært i Risør og hilst på dere i helga, men hadde andre planer... Kos dere masse, vi sees nærmere sommeren tenker jeg. :-) klem, Kjersti

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails