20. februar 2010

Elias 8 måneder

I dag er Elias 8 måneder.... Tiden flyver alt for hurtigt afsted. Og så er det jo meningen at jeg skal skrive hvad han kan nu... men altså han kan jo så meget! Han sidder, åler, triller, lægger sig ned fra siddende osv osv....
Her sidder han og kigger ud af vinduet på al sneen....

Rode, rode, rode, rode, rode :)
Her til morgen synes jeg der var så underligt stille da jeg stod op.... og dette syn mødte mig så i stuen. Elias synes det er meget spændende at nå op på hylden under sofabordet og smide alle reklamerne ud på gulvet i en fin cirkel omkring sig.


Vi har bagt skolebrød (norsk klassiker)... uhm de blev gode!
Så ko, kom du her så skal du få en tur

Og vi har fået samlet gåvognen som Elias fik til dåben. Der går jo noget tid inden han begynder at rejse sig op, men vi har fundet ud af at han synes det er meget sjovt at sidde og skubbe ting frem og tilbage, så mon ikke gåvognen bliver et hit alligevel? (Og så slipper vi for at han sidder og hiver i den store radiator på hjul!)

Trille, trille...

4 kommentarer:

 1. Ååååhh, herlighet! For det første så er jo Elias verdens søteste "8-måntring" og verdens flinkeste til å lese reklame. og for det andre så så de skolebrødene veldig fristende ut...Håper dere har hatt en herlig helg, lykke til med psykiatri praksis- det blir sikkert spennende. :-))

  SvarSlet
 2. Hvor bliver han stor, og sikke nogle fine billeder. Sikke et godt billede hvor han sidder og kigger ud af vinduet, så kan han lige overskue det hele :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for søde kommentarer. Ja han bliver så stor så stor at moren får krampe i armene hvis hun skal bære ham langt :)

  @ kjersti: stiftede bekendtskab med containing på min første dag! Psykiatri er spennende men bliver fort litt tungt...

  SvarSlet
 4. Høres veldig spennende ut synes jeg da. Men er jo overveldende i starten, følte meg veldig lost. Du er nok en super "container"! Hils guttene og gi Elias en kjempeklem fra meg. :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails