29. juni 2010

Ferien skudt igang

Efter alle (!) fødselsdagsfejringerne og en veloverstået eksamen blev det endelig ferie... Men men, ja det startede faktisk dagen (eller nærmere natten) før jeg skulle til eksamen, men hvem er det også lige der planlægger at få sit barn vaccineret på netop den dag? Nå men elias havde altså feber natten til onsdag og vågnede op onsdag morgen med øjenbetændelse! Jeg nåede at ringe til lægen og få øjendråber inden min eksamen så vi synes selv at vi havde styr på det... Men det blev ikke bedre, han lignede efterhånden med hans blodsprængte øjne en vi havde banket godt og grundigt, og han blev ved med at ha feber. Torsdag fandt vi også ud af at vi har fået vuggestueplads! Vi fik vores 2. prioritet og er meget tilfredse. Så fredag morgen nåede vi lige at besøge efterårsstuen inden turen gik til lægen (igen). Sandelig om ikke gutten havde mellemørebetændelse (igen) så igang med penicillin. Lørdag stod den på familiefødselsdag og søndag kunne vi så pakke og rejse til norge med en elias som var nogenlunde feberfri.
Ahhh endelig kunne ferien begynde!:)


Elias i feriemodus: bare tæer og solhat... skønt.

Vi nyder farmor og farfars veranda. Her er der små legeoaser og man kan drøne rundt med gåvognen


Mandag var vi nede i byen og købe en gynge, så nu kan elias gynge lige så tosset han vil (og det er meget). Gyngen hænger ret højt, men det passer gutten rigtig fint, for så kan han se over gelænderet og følge med i alt der sker nede på vejen ;)
I går havde vi så elias med ud i hans båd for første gang. Han syntes det var meget spændende:)
Så spændende at man sagtens kunne sidde helt stille i bunden af båden mens mor og far gjorde det hele klart.

Men selvfølgelig skulle han op og sidde ved rattet da vi skulle sejle. Det er vel hans båd?;)


Onklerne erik og dag var med ude i skærgården. Godt at ha nogen at holde i hånden, det er jo ikke ligesom hjemme i flade danmark!


Der sker så mange spændende ting på vandet onkel dag!

Efter en god tur rundt i båden gik vi i land og spiste lidt inden vi sejlede ind igen så elias kunne få en lur. Hen på aftnen blev elias så varm igen, og sørme om feberen ikke ramte de 40 grader! Øv på den igen, og vi er ikke engang færdig med penicillinen endnu! Har været ved lægen her til morgen som mener det nok er en virus. Øv bøv.... håber snart vi kommer over al den sygdom så vi kan nyde ferien i fulde drag.


3 kommentarer:

 1. Dejligt du er ovre almen. I må have en rigtig dejlig sommer, det ser ud til, at I allerede er i fuld gang med at nyde den, selvom Elias er lidt dyg on-off. Håber han snart får det bedre. Skal I være i Norge hele ferien?

  SvarSlet
 2. Ja skønt at kunne lægge eksamen bag sig og nu være klar til at begynde på det sidste år!!! hold da op jeg synes det studie er gået hurtigt, og så lige med en barsel skudt ind ;)

  Ja vi skal være i norge det meste af ferien. Får dog 2 uger hjemme i århus inden elias begynder i vyggestue og espen begynder på arbejde.

  Idag virker det som elias endelig er ved at blive bedre. Synes ellers at det så sort ud efter han kom op på 40,2 i går aftes, men i dag var han mere kvik end han har været længe og vi har været på tur og elias har badet i havet og tisset på fjeldet ;)

  Rigtig god tur, glæder mig til at følge jer på bloggen :) klem

  SvarSlet
 3. Neeejjj, hvor fint med den lille. Han nyder det! Også lækkert med nyt strikke projekt. Skal selv igang med noget - nogle foreslag??
  KNUS og hils rigtig mange gange :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails