5. juni 2010

Sol og have

Efter det gode vejr brød løs er vi i haven hver dag. De sidste par dage er det faktisk blevet til lidt for sen aftensmad fordi vi bare hygger os sådan udenfor, og kommer lidt for sent ind og får begyndt på maden. Det passer nemlig med at elias vågner fra sin eftermiddagslur når jeg kommer hjem fra sygehuset og er klar til at lege.

Elias er vild med traktoren og har nu fundet ud af at han kan gå rundt og skubbe den foran sig. Den anden dag fik han sigrid som bor nedenunder som passager på lastbil ladet, og sørme ikke om han fik sneget sig til et kys og lidt næse-gnidning som tak. Det er så sjovt at se hvordan de små leger sammen!
Fuld fart derudaf!Og stor koncentration for ikke at vælte til siden :)
Gyngen er stadig et hit, og hvis elias kan blive tosset over noget er det hvis vi tager ham ud af gyngen for tidligt. Han eeeelsker at gynge, og aller helst lidt vildt.Ha, ha , ha

Ja, det er mor som står her med kameraet...


Elias plukker græs og studerer det nøje.


Når dagen til slut bliver for varm er der ikke andet at gøre end at spise is med far på altanen (selvom man i virkeligheden jo ikke er vild med sådan nogen kolde klumper i munden, men bare skal ha fordi far spiser ;))


Her i week-enden skal vi bare slappe af og lade op til elias's fødselsdagsfejring i næste week-end. (Og så skal jeg lige ha styr på min eksamensvideo, men jeg prøver at fortrænge det, neglect?;))
I dag skal jeg og elias med sigrid og hendes forældre til marked på ingerslevs boulevard (måske ser vi dronningen?) og så skal vi grille alle sammen sammen i aften.
Uhm, det er dejligt med sommer!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails