19. juni 2010

Vest til mor

I maj var der jo udsalg med 30% rabat på alt uldgarn fra drops. Så jeg tænkte langsigtet og bestemte mig for at prøve at strikke en vest til mig selv. Det er læææænge siden jeg har strikket noget som jeg selv skulle bruge, og da det var, var det altid tørklæder, huer og vanter. Har aldrig strikket noget sådan "rigtigt". Synes hurtigt sådan en hjemmestrikket trøje til voksne bliver slasket og skæv (i hvert fald hvis jeg skulle strikke den ;)). Meeen, jeg kastede mig ud i projektet med åbent sind...

Jeg brugte denne opskrift fra drops. Justerede lidt på den, da jeg netop gerne ville ha den lidt mere "fast" end det ser ud til den er på billedet. Så jeg brugte en pind 10 i stedet for 15 og ændrede maskeantallet så det passede. Butikken havde ikke drops polaris, så jeg brugte dobbelt eskimo, 350 gram var lige nøjagtig nok! Den var super hurtig (og meget varm) at strikke. Da vi var i struer og fejrede elias's fødselsdag fik jeg min mor til at hækle rundt i kanten (tak mor!:))
Og i skal da også lige få lov til at se den på. Jeg strikkede den i str. M. Synes den er lige tilpas. Bliver dejlig at ha ud over basistrøjer som denne til vinter, eller måske skjorter i lillae farver?
Alt i alt er jeg godt tilfreds med mit første "rigtige" stykke strikketøj til mig selv.


3 kommentarer:

 1. Den er rigtig pæn - og pænere end den opskrift, du linker til :-) Kan også bedre lide det mere tæt... Det var da et ret vellykket start-projekt til dig selv må man sige.

  SvarSlet
 2. Tak tak :) Ja jeg synes nemlig billedet i opskriften netop er lidt sådan "slasket"....

  Årh hvor var jeg træt af at jeg ikke kunne mødes med jer i går, men jeg sad på læsesalen og pløjede mig igennem 200 siders almen medicin!

  Hvornår er det i har afrejse?

  SvarSlet
 3. Pyh ja det var en ordentlig omgang læsestof. Anders sidder også med almen nu, han skal op mandag og så har han også ferie.

  Vi rejser den 2. juli :-) Så der er ikke så længe til, men en masse ting, der skal nåes inden vi rejser.

  Tak for link til puslespil. Vi har i mellemtiden fået noget i gave, men gemmer linket til en anden gang.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails