26. december 2009

Førjulsdagene

Elias er begyndt at bevæge sig rundt, hvordan han gør er lidt uvist... men han kan ihvertfald vende sig rundt 360 grader.... og så kan man jo ligge med benene op i aktivitetscenteret.. arh dejligt:)

Vi havde besøg af sundhedsplejersken som mente at det nu var tid til et 3. måltid så Elias fik smagt på kartoffelmos for første gang. Skulle lige nogen gange til før han var helt ok med konsistensen...
Vi lavede hjemmelavede julegaver til bedstemødrene: Forklæder med hånd og fodaftryk.Sneen faldt i århus i dagene før jul. Da vi kørte var der 7 minus grader og 10 cm sne!
Inden afgang måtte Elias åbne en pakke som der ikke blev plads til i bilen

Gulvbrikker fra oldemor og oldefar.... hurra, dejligt..... og så skal der selvfølgelig lige smages på dem også

Ombord på færgen. Vi havde klædt Elias godt på fordi vi synes vi kunne huske at der er lidt koldt, men denne gang havde de skruet rigeligt op for varmen, så Elias fik fine, røde, varme kinder.


Til sidst gik han i bogstaveligste forstand under bordet og sov der resten af overfarten:)Hjemme hos farfar og farmor får Elias skiftet ble på en plade der ligger på tværs af badekaret. I et meget kort uopmærksomt øjeblik rullede han ud over pladen og tog den på hovedet lige ned i badekaret! Og uheldigvis havde vi ikke tappet vand i badekaret til hovedspringet, så der blev en lille bule i panden.... :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails