7. december 2009

Så lidt tid...

Der sker så meget, og føler at tiden flyver afsted. Hvis jeg skulle lave et indlæg til hver enkel ting, ville det blive alt for meget, så her kommer en lille opsummering:
Elias er har et kæmpe hoved... ja faktisk er Elias bare stor over det hele og ligger over kurven i både hovedomkreds, længde og vægt. Espen har ofte problemer med at få tøjet over det store hoved, og så ender det sådan her:) Heldigvis siger Elias ingenting til det.... :)

Vi er begyndt at bruge koppen vi fik af farfar sidst vi var i Norge. Elias har nu fundet ud af hvordan han skal suge vandet ud, og synes det er skønt selv at have kontrollen. Det er lidt nemmere at få nok vand i ham når man bare kan have en fyldt kop med hele tiden.


Mæt og tilfreds i skråstolen.
Jeg og Elias har gået til babysang på musikkonservatoriet hele efteråret. På fredag er sidste gang.... tror vi begge kommer til at savne det.
Der er ingen gråd eller noget når vi er til sang, og ofte synger Elias lidt med :)
Nogen gange spiller vi på tromme...Og når vi synger "blæsten kan man ikke få at se" eller "hvem kan segla" så vifter vi med tørklæder (som selvfølgelig også skal i munden ;))

I går havde jeg fødselsdag og fik en pakke med posten.... gavebånd er stadig et hit som legetøj:)


1 kommentar:

  1. Ups - altså, det smuttede lige - tillykke med fødselsdagen - det er da kun en uge forsinket :-) Håber du havde en dejlig dag med dine drenge.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails