19. juni 2010

1 aar i billeder

I Juni '09 kom elias til verden

1 måned gammel, i juli, rejste vi til norge og viste den lille fyr frem til alle der ville se:) Espen gik hjemme på barsel i 6 uger.


2 måneder gammel, i august, var vi i mødregruppe for første gang. Jeg blev hurtigt rigtig glad for min mødregruppe, og det var ofte ugens højdepunkt. Espen begyndte på arbejde igen, det var hårdt.3 måneder gammel i september. Nu følte jeg at jeg begyndte at få lidt styr på det hele.... bortset fra når elias lavede uheld og var smurt ind i l... herfra og til rom! Godt han passede i håndvasken;)

4 måneder gammel, i oktober, havde vi barnedåb på venø. Familien fra norge rejste den lange vej og mødtes med den danske for at fejre. Vi havde en rigtig dejlig dag, og var sååååå stolte.
5 måneder gammel, i november, følte mor at hendes mælk ikke helt var nok. Elias smagte grød for første gang og han slubrede det i sig fra første ske. mums:)6 måneder gammel, i december, rejste vi til norge for at fejre jul. Brrr det var koldt, ned til -17! Så det var bare med at pakke sig godt ind. Julen holdt vi på songe med hele den norske familie med masser af sne.


7 måneder gammel, i januar, var elias på sin første skiferie. Pulken fik han i julegave men desværre blev det ikke til så mange ture, det var stadig super koldt i norge og så blev elias syg! over 40 i feber i en lille hytte langt væk er ikke bare bare for førstegangsforældre;)
I januar startede espen også sin lange barsel, så vi rejste rundt i norge og besøgte en masse folk hele måneden.
8 måneder gammel, i februar, begyndte elias at møffe sig rundt.... baglæns. Det var fedt at være lidt mere mobil, men krise når noget bremsede....;) Jeg sluttede min barsel og genoptog studiet. Det gik rigtig fint, men betød også at jeg måtte holde op med at amme hvilket var lidt hårdt.

9 måneder gammel, i marts, var vi igen i norge. Og igen var der masser af sne. Så meget faktisk, at vi ikke kunne komme ud og køre med bilerne, godt at farfar giver en tur på sparken!
Det var også nu at de første tænder begyndte at bryde frem og der blev bidt i alt!


10 måneder gammel, i april, rejste elias sig op for første gang. Han havde været i mødregruppe og set hvordan tøserne gjorde, så nu ville han også! Sådan fra den ene dag til den anden.
Desuden kom fortænderne også i overmunden så nu kunne han rigtig bide.
11 måneder gammel i maj. Personligheden viser sig mere og mere. Elias bliver en lille selvstændig person og har sin egen mening og ytrer den gerne (selvom vi jo altså ikke forstår så meget af alt det råberi;)).
1 år, juni'10, med eftertænksomhed og blå mærker...
Tænk i dag om nogen timer er det et år siden vi var på sygehuset og alting ændrede sig.
Stort hurra for elias 1 år!

3 kommentarer:

 1. Får helt gåsehud af det indlæg! Altså på den gode måde...hvor er det rørende og dejligt på samme tid! Glæder mig SÅ meget til at give ham et kæmpe knus og ønske ham stort tillykke på denne specielle dag - også forældrene selvfølgelig :)
  HURRA FOR DIG, SØDE ELIAS!

  SvarSlet
 2. sikke en lækker unge (: og fin blog - kig forbi min hvis du får lyst linebiine.blogspot.com(:
  // linebiine

  SvarSlet
 3. Nu har Mormor læst indlæget hele 3 gange og er lige rørt hver gang. Sidder og tænker ca. 30 år tilbage og synes at det er sjovt som Elias ligner onkel Flemming i samme alder på billedet fra mødregruppen. Knus til jer alle 3 og tusind tak for sist

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails