20. september 2011

Klovn for livet


Idag skulle vi ha været i sønderjylland og besøge vores søde (tidligere) underboer.
Vi havde sådan glædet os alle sammen og elias var blevet lovet et karbad med kæresten sigrid...

Men, men, men i morges vågnede Elias med feber....
Så afsted til skejby med os.
Heldigvis ser det ud til at det er virus... febergrænserne blev rykket og efter at Elias vågnede fra middagslur kørte vi hjem igen.... lettede over at slippe for min. 3 dages indlæggelse med iv antibiotika.

Og sådan er det.... det er altid lige når vi endelig har vovet os til at lave en aftale.... så griber sygdommen ind igen.... sådan bare lige for at sige at den stadig er der.

Glæder mig til at feber er noget der skal bekæmpes hjemme i sofaen under dynen og med masser af hygge og film..... ikke på sygehuset... i værste fald isoleret på stuen!


Og så til det jeg egentlig ville....

Må opfordre alle til at tænde for tv2 på torsdag kl 20. Der viser de tv-udgaven af dokumentarfilmen "klovn for livet". Ida som har lavet filmen har været flue på væggen på a4 og fulgt især "vores" klovn Angus og den tapre dreng Tobias.

Den viser "vores" verden rigtig godt og er en smuk film om hvordan man skaber glæde et sted hvor der ofte er sorg.

God fornøjelse (og husk at se teaseren under)3 kommentarer:

 1. Den skal helt klart ses! Selvom jeg får en klump i halsen bare ved tanken om alle jeres små dejlige børn, der allerede har vænnet sig til hospitaler. Dejligt at der findes hospitalsklovne til at at muntre dem (og jer) lidt op midt i en hård tid.

  SvarSlet
 2. Kære Kathrine, rigtig mange tak for din post om Klovn for Livet! Jeg HÅBER sådan at rigtig mange mennesker ser vores tv-version i aften så de kan få indsigt i alvoren og dybden i det arbejde hospitalsklovnene gør. Masser af varme tanker til jer. Kærlig hilsen
  Ida

  SvarSlet
 3. Jeg så udsendelsen forleden og den var bare helt speciel og dyb og gav virkelig stof til eftertanke, jeg sad med tårer i øjnene det meste af tiden.
  Det er så ubeskrivelig meningsløst at - specielt - børn skal gennemgå sådanne ting. Og jeg føler mig så magtesløs for jeg ville egentlig gerne at jeg kunne gøre noget..

  Håber for Jer at I snart kan "passe" en forkølelse i sofaen i stedet for på sygehuset..!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails