I week-enden har vi haft dejligt besøg af farmor og farfar.
Det passede Elias rigtig godt.... ih hvor har han snakket meget om dem!
Det endte med at blive den rene arbejdslejr!
Vi har savet, kløvet og stablet brænde til den store guldmedalje.
Sat gynge op i træerne.
Ordnet med lidt listearbejde.
Og så sad farmor og farfar barnevagt fredag aften imens mor og far var ude og spise med vores "gruppe" fra cancerramte børn.
Restaurant komfur kan absolut anbefales.
I løbet af ugen har jeg også fået startet en surdej.... som i kan se skiller den. Men det er i følge meyer helt ok.... er spændt på at prøve den!
Er der nogen af meyers brødopskrifter den kan anbefales frem for de andre?
Ellers ender jeg nok bare med at bruge lidt af hvert af det mel jeg har:)
Avocado og citroner..... har vi næsten altid i hus.
Og så blev der da også bagt lidt med kitchen aid'en. Meyers klipkrans. I stedet for at stå og lave æblemarmeladen snød jeg og brugte købt hyben/æble marmelade (den glatte uden klumper fra den gamle fabrik). Det tror jeg absolut ikke den blev dårligere af og sammen med marcipan blev det lækker kaffepause i haven.... den første i år..... med rusk og regn!
Nu vil jeg ind og så lathyrus.... mere om det senere....
Det lyder da som en dejlig weekend, selvom det blev en arbejdslejr ;)
SvarSletEr også ved at igangsætte min første surdej, det er faktisk lidt spændende!
Det var en skøn week-end. Kan rigtig godt li at man sidder lidt træt og øm om søndagen fordi man har fået en masse ting fra hånden:)
SletSur-dejene er jo snart over det hele... Spændende om vi får det til;) efter jeg havde lavet surdejen kom jeg til at se at meyer nærmest bager alt på bagesten, så sådn en måtte jeg jo invistere i så jeg virkelig er klar:)
Enig med Anne, det lyder som en dejlig weekend :) Jeg har aldrig prøvet surdej, men det ser spændende ud og det passer jo sig selv har jeg hørt.
SvarSletJeg har heller ikke prøvet det før, så er meget spændt... Mest om man kan smage forskel, for mht hvor meget arbejde der er i det så slipper man alligevel ikke helt for gæren, man skal huske den hvis man skal på ferie og wee-end og sådan, så for mig kommer det helt til at afhænge af smagen:)
SletSikke en fin og meget gribende blog, og rigtig skønne billeder.
SvarSletDin kommentar ramte mig meget dybt, så nu har jeg været en tur gennem jeres blog. Det er en meget rørende og modig 'historie' du her fortæller, og hvor er Elias en skøn, sej dreng,tillykke med ham. Jeg ønsker jer alt det bedste for den seje haj:)
SvarSletTusind tak
SletØlandsbrødet er rigtig godt. I den lidt usunde afdeling kan jeg klart anbefale Kanelsnurrene.
SvarSletTak for anbefalingerne... Glæder mig til at komme igang:)
Slet