5. maj 2009

Elias's nyre er helt ok :)

Idag var vi til den forhåbentlig sidste scanning inden fødslen. De skulle tjekke hvordan det går med det nyrebækken som var forstørret.... det er stadig forstørret, men nu er han jo vokset en hel del, så det nu er inden for normalen :) Hurra, nu behøver vi forhåbentlig ikke tænke mere på det :)

Det tog lidt tid at scanne, da der var en læge der skulle øve sig, så alle målene skulle tages 2 gange. Vi så på hjernen, på mavesækken, aorta, lårbenene og selvfølgelig nyrerne. Vi så også blæren, og kunne se at elias tissede ud i maven på mig! :) Bagefter ville vi gerne ha' at de tjekkede for læbe-gane- spalte. Der var ingenting så vidt de kunne se, så det var dejligt. Han har 2 små næsebor til at pille i, nogen gode kinder og en ordentlig trutmund. Så ville vi gerne at hun lige tjekkede kønnet en ekstra gang. Men han lå med benene krydsede og godt op under numsen, så der var lukket for udsyn der! Og til sidst vægten: Han blev skudt til 2275 gram, så han er vokset godt inde i maven!

Vi spurgte efter et billede, men han lå på en måde så det var svært at få et godt et, så scanningsdamen mente at det næste billede må blive når han er ude hos os :)
Så derfor: et indlæg med en masse tekst og intet billede...:)

1 kommentar:

  1. Det er jeg vel godt nok glad for at høre! Dejligt :) Nu glæder jeg mig bare til at han kommer ud, så moster G her kan tage en masse fine billeder af den lille guldklump :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails