15. maj 2009

Færdig, fri og film.


Så blev jeg færdig med den sidste eksamen. Kan næsten ikke beskrive følelsen af at der nu er lææææææænge til jeg skal læse en faglig bog igen. Nu skal der bare slappes af og ventes. Har dog allerede fyldt mine dage godt op med ting, så tror (og håber) ikke at jeg kommer til at kede mig :) I går aftes var jeg i bio med Benthe, Henrik og Kit. Den stod på engle og dæmoner. En absolut seværdig film! Der var dog nogen ting der var meget anderledes fra bogen, så der kunne man sidde og blive godt og grundig forvirret og meget skuffet når der ikke kommer en scene med tom hanks der springer ud af en helikopter uden faldskærm!
Bagefter gik jeg og Kit på café. Det var ikke let at komme rundt, måtte hele tiden spørge folk om jeg måtte komme forbi, om de ikke ville rykke stolen lidt længere ind osv. Så da vi havde fundet et bord blev jeg plantet der og det blev kit der løb resten af aftenen :)
Nå, jeg vil igang med dagen, god solskins fredag alle sammen.

3 kommentarer:

  1. Anders og jeg var i bif igår (uden baby!, fantastisk) - jeg synes nu engle og dæmoner var meget god - men det er også en evighed siden jeg har været i biffen - og en evighed siden jeg læste bogen, så kunne ikke huske så mange detaljer. Men nok mere spændende hvis man ikke kunne huske slutningen... Sender en mail en dag med tips til sygehus-tasken...

    SvarSlet
  2. Wow computeren gik lige amok og åbnede din blog 47 gange - så jeg har da bidraget positivt til din besøgstæller i dag :-)

    SvarSlet
  3. Har sendt en mail til din facebook med tips :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails