30. juli 2009

Bæreselen

Vi har været så heldige at låne en babybjørn af et vennepar. Jeg har læst flere steder at det ikke er helt sundt for en baby at sidde i dem, at slynger er meget bedre, at de kan ødelægge små drenges sædkvalitet osv... men vi er altså blevet rigtig glade for den! Den er super til korte ture. Den anden dag havde jeg Elias med et lille smut på biblioteket og til blomsterhandleren oppe på hjørnet og han synes det var dejligt at sidde i selen og sove mens det vuggede op og ned.

Her til morgen havde jeg ham så i selen imens jeg fik sat vasketøjet over. Ved ikke om det var fordi at vasketøjs-sortering ikke er det mest spændende eller om han bare nyder nærheden, men igen så sov han næsten med det samme...

Og så ringede lægen her til morgen. Elias's blodprøver så helt fine ud :)


2 kommentarer:

  1. Dejligt han hygger sig i selen, den er også et hit ved Gry. Så længe de ikke sidder i den dagen lang sker der vel ikke noget ved det... Vi har brugt den meget på ferien - barnevognen er slet ikke sjov at ligge i når man er vågen... Vi må snart igang med klapvogn!
    Det er Anders' mor, der har strikket den trøje med hue, som du spurgte efter (jeg kan slet ikke finde ud af at strikke sådan noget indviklet noget :-) ) Jeg skal få en kopi af opskriften til dig, så du kan få den lavet inden vinteren.

    SvarSlet
  2. Hej alle 3. Herligt at se billeder fra jeres ferie. Især det med Elias og udsigten var et godt skud. Vi er på Fur nu og får sikkert sejlvejr til Nykøbing i dag. Så skal vi mødes med Dennis og Marie. Jeg glæder mig til at se bonusbørnebørnene og især til at holde Philip. Det er så sjovt med den lille aldersforskel og den store forskel på størrelse. God weekend og knus fra Mormor og Bedste-Nis

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails