29. juli 2009

Ferie

Så var det tid for Elias's første ferie. Vi følte vi havde overskud til at tage en tur til norge, så det gjorde vi :) Vi var meget spændte på hvordan Elias ville tage turen i bil og med færgen. Det gik bare super fint, han sov det meste af tiden og vågnede kun lige for at få en lille tår mælk. Det eneste lille minus var nogle lortebleer på nogle uheldige tidspunkter, men skal man så skal man og så skifter man jo bare ble i tolden ;)


Vel fremme i Risør fik vi besøg af masser af familie og venner. Blandt andet oldefar (espens morfar) var forbi og hilse på. Espens farmor havde også taget den lange tur over fjeldene fra vestlandet for at se det lille oldebarn. Så dagene gik med masser af dejligt besøg og masser af fine gaver til Elias :)
Farmor og farfar nød at have besøg af Elias. Der blev vugget, trillet ture og taget masser af billeder. Her blev jeg bare nødt til at tage et billede af farmors ihærdige forsøg på at få et smil fra Elias ;)
Vi nåede også en tur ud i båd. Vi tøffede bare rundt, gik ikke i land noget sted... men hilste på flere venner der lå og solede sig ude i skærgården. Espen nåede da også at bade lidt :) Og så blev der ammet i høj bølgegang, så elias sugede sig godt fast!

Til sidst et fint oversigtsbillede ud over Risør... Elias siger tak for en dejlig første ferie :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails