22. januar 2010

Elias 7 måneder på hyttetur

Igen i år var vi så heldige at få låne en hytte af et vennepar til espens forældre. Vi havde inviteret et vennepar som også har barn, så alle kunne stå tidligt op og tidligt i seng ;) (se Idas blog med deres billeder fra turen her : www.imittlillehus.blogspot.com/2010/01/hyttetur-2010.html )
Denne fine udsigt mødte os hver morgen fra spisebordet.... En stor kontrast til lejligheden midt i århus!

Og man kan ha så mange planer.... vi havde jo invisteret i pulk, pakket alle ski, uldtøjet var nyvasket... intet skulle stå i vejen for en hel uge med turer ud i det fri! Joda... Stakkels lille Elias blev syg :( Faktisk rigtig syg... jeg havde (selvfølgelig) børnepanodil med, men da temperaturen kom op på 40,2 måtte vi kapitulere og ringe til den lokale læge som gerne ville se på den lille varme gut. Staklen havde højt crp = infektion i kroppen, så vi fik antibiotika med tilbage til hytten og kunne bare vente på at han skulle blive frisk igen....inde i hytten....

Så her foran pejsen blev det meste af tiden tilbragt, men det er jo heller ikke så dårligt det :)


Vi bagte selv brød som blev sat til hævning på pejsen. Vi bagte også snobrød i den og grillede pølser og skumfiduser.... Dejligt med pejs!Den næstsidste dag lettede feberen og vi kunne endelig tage Elias med ud i pulken.
En træt dreng i pulken...

Og en glad mor der endelig kom ud af hytten ;)


Espen og Elias i fuld fart ned af bakken.... på et tidspunkt kunne jeg høre høje råb, og så var det ellers bare at komme ud af sporet så de kunne overhale!


Til sidst skulle hytten så vaskes inden vi kunne vende tilbage til Risør. Elias sad i sofaen og holdt øje med at vi gjorde det ordentlig ;) Trøjen han har på er en af dem jeg selv har strikket, nu hvor jeg har fundet den frem får jeg lyst til at strikke nogen flere.... Opskriften har jeg fundet her:

http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=13&lang=dkBliver nødt til at vise en film som afslutning.... De store drenge skulle ud og hoppe i sneen foran hytten....selvfølgelig :)

Vi havde en rigtig god hyttetur på trods af sygdom. Tusind tak til Ida, Jan martin og Leah for at i ville være med.... vi koste oss skikkelig:)


1 kommentar:

  1. Ser ud til I havde nogle dejlige dage trods sygdom. Kan se på jeres billeder, at vi har brugt det der stormtræk på pulken heeelt forkert - det ser jo lige pludselig meeeeget smartere ud når vi ser jeres billeder, hehe. Nu må I ikke grine når I ser vores billeder når jeg får lagt dem ind engang... Men Gry sov vist ligegodt af den grund (pulk = god sovemedicin)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails