6. januar 2010

Pulk

Vi har købt en pulk: Norpulken mini. Og nu er den også kommet med posten, men men Espen fandt nogen fejl på pulken og så havde de glemt at sende stormtrækket med, så nu venter vi på en ny pulk. Heldigvis købte vi direkte fra fabrikken som viste sig at have en super kundeservice:)
Nu venter vi så bare på at det bliver lidt varmere, så vi kan få prøvet den.... mon det sker inden kursen vendes mod danmark igen?
Carina skrev for tips om at tage børn med i pulk.... må jo indrømme at vi ikke har nogen erfaringer med det endnu, men her er et godt link med råd:

1 kommentar:

  1. Tak for både mail på facebook og link, fik aldrig svaret på din mail, det forsvandt i nytårsståhej og opstart igen i januar... Det ser ud til at være en fin pulk - ærgeligt der var noget galt med den - men I kunne jo ikke have brugt den alligevel når det er så koldt... Jeg frygter også at vi slet ikke kan have Gry med ud når vi kommer til Norge i uge 3. Øv det er surt. Det ser ud til, at kulden fortsætter. Og Anders har endda været ude at investere i langrendsski og det hele. Håber at I snart får jeres pulk igen og at det bliver lidt varmere så I kan komme ud :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails