22. maj 2012

17 Mai.2012


Hold da op vi har en travel maj måned.
På fredag rejser vi til københavn (uden Elias som skal passes af onkel og tante) for at fejre en af mine gymnasieveninder og hendes svenske nu-snart-mand!

Vi glæder os.
Et bryllup og 3 dage på hotel bliver nok ikke sådan at kimse af;)

I kristi himmelfartsferien fik vi (på trods af igen stigende levertal) lov til at rejse til Norge.
Elias skulle opleve sin 1. rigtige norske 17.Mai (nationaldagen)

Elias og farfar ser på borgertoget

Dagen startede ud med øs pøs regnvejr. Men ned og se på "barnetog" det skulle vi!
Elias forstod dog ikke helt at et tog (optog) kunne være lavet af mennesker.... han stod hele tiden og sagde fut fut og ventede på det rigtige tog!
Han var dog helt med på musikken og flagede på livet løs.Elias og onkel Erik

Espens fætter har fødselsdag på 17.mai så om eftermiddagen var vi i fødselsdag.
Elias fik bunad på som søde farmor havde købt.
Var slet ikke tilfreds med at skulle ha' den på, men senere kunne han nok godt se at han jo bedre faldt ind i mængden;)Vi havde nogen dejlige dage i Norge. Elias sov i rummet ved siden af farmor og farfar, så mor og far sov lige så længe vi havde lyst til hver morgen....Der blev leget med norske venner, spist god mad, fanget salamandere i dammen og udviklet fjeldklatrings færdigheder.

En af dagene blev der leveret traktor tur ved hoveddøren...
Se hvis det ikke er service fra kommunen så ved jeg ikke;)
Og samtidig kan der bemærkes at den hjemmesyede jakke nu er accepteret, ja faktisk forlyder det at der den anden dag i vuggestuen blev fortalt vidt og bredt om at mor havde syet jakke....*stolt*
Til slut et billede fra bedsteforældredag i vuggestuen.
Når man har en farmor og farfar der bor i Norge og en mormor der har travlt med kursus er det godt med en onkel og tante som stand in.
Det var en stolt dreng der kom hjem efter at ha vist hele vuggestuen frem.


Og nu er det gode vejr også kommet.
Nøj hvor vi nyder det.
Programmet står på havevanding hver aften når Elias er puttet og det er bare så skønt at kunne gå der og små sludre, se om ærterne er vokset siden i går, og tjekke om tomaterne nu kan holde til at være flyttet på friland. Idag grillede vi til aften... en dejlig forsmag på sommeren. Elias løb imellem legesagerne og tallerknen med grillede pølser mens vi voksne sad og nød solen, maden og den blå himmel.
Ahhhh
(har jeg fået fortalt at min barsel begynder i forlængelse af sommerferien?;))


Håber I også nyder det gode vejr.2 kommentarer:

  1. Lyder som nogle dejlige dage, både i Norge og her hjemme. Vi har norske venner og har været med til at fejre 17. maj for nogle år siden, det er så festligt :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder som en god tur, og på trods af modvilje er han nu fin i dragten:) Jeg håber I har haft en hyggelig kæresteweekend, og at Elias har fået hygget med onkel og tante?

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails