Endnu et middagstips.
I dag en af ting jeg laver når det skal gå hurtigt, det tager ikke længere tid end det tager at koge risen!
Til 3 port. skal du bruge:
Ris
Olie til at stege i
1 pk. kyllingefilet
1 bundt forårsløg
1-2 gode tsk rød karrypasta
1 tsk knust ingefær, eller fint snittet frisk ingefær svarende til
1 ds kokosmælk
lime eller citronsaft, evt limeblade
sukker, salt, peber
Sæt risen over og koge
Skær kyllingen i tern og steg den i olie i en dyb pande.
Tilsæt snittede forårsløg og karrypasta når kyllingen har fået lidt farve.
Lad det stege lidt.
Tilsæt kokosmælken og ingefær og lad det koge lidt ind.
Smag til med lime/citron, sukker, salt og peber.
drys evt med lidt ristede peanuts/cashewnødder
Vupti så var der aftensmad på 20 min!
Vi fik salat af spinat, feta, lynstegte asparges og ærter til.
Broccoli er også super godt til karry.
Derudover naan-brød.
Vores er altid færdigkøbte, men hvis man har god tid kan man lave dem selv.
(men det har jeg jo aldrig når jeg skal lave noget super hurtigt)
ps: kyllingen kan sagtens skiftes ud med en fast, hvid fisk.
Hej Kathrine!
SvarSletDin blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.
Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.
Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.
For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen
Hav en dejlig dag!
Med venlig hilsen
- Elin, Findeopskrifter.dk